Horoscop 26 Martie 2024 Mar26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 26 Martie 2024

Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu.Horoscop 26 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu vești de tot felul. O să putem regla relația cu celălalt, să dăm deoparte lucrurile care nu ne convin și să punem în loc ce avem nevoie.Vibrația zilei este 8 și o să ne străduim să nu ne atingem de banii din cont. Poate reușim.


Horoscop 26 martie 2024 – BERBEC – Apar noutăți care vă pot pune pe un alt făgaș profesional și o să vă dați peste cap să faceți treabă ca lumea, că vreți să vă reinventați.Vă caută cineva care vrea să aveți o preocupare comună, poate vă invită și în weekend pe undeva că își dorește să vorbiți într-un cadru neutru.
Horoscop 26 martie 2024 – TAUR – Un ochi atent asupra sănătății v-ar feri de eventualele neplăceri care pot apărea dacă n-o să faceți un control medical preventiv măcar, că poate nu vă doare nimic.O întâlnire cu cineva care e pe lungimea voastră de undă și speră să simțiți și voi la fel ca să fiți un cuplu.


Horoscop 26 martie 2024 – GEMENI – O să vi se plătească o muncă, după o perioadă cam lungă de timp și poate vă permiteți câteva zile într-o stațiune de agrement ca să vă revigorați.Se poate să luați parte la un eveniment care poate fi chiar rampa de lansare pe un alt palier valoric.
Horoscop 26 martie 2024 – RAC – Se poate să câștigați un loc mai la vedere, o să atrageți toate privirile prin ceva care să fie marca voastră, să vă apreteze ideea.Poate ați cerut un salariu în avans, ori unei bănci un împrumut și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade.


Horoscop 26 martie 2024 – LEU – Voi vizați un post de conducere pe care-l puteți obține fie prin concurs, fie pentru că vă numesc șefii ca să faceți ce știți cel mai bine – să-i conduceți pe oameni.E cineva care se regăsește în felul vostru de a fi și o să vă evaluați șansele de a forma un cuplu.
Horoscop 26 martie 2024 – FECIOARĂ – Or să vă întindă o mână de ajutor niște persoane care vă admiră, apreciază felul în care munciți și or să vă facă viața mai ușoară.O să puteți avea o discuție deschisă cu șefii și să le spuneți ce vă lipsește, ce v-ați mai dori că aveți șanse să-i înduplecați să vă dea ce vă trebuie.


Horoscop 26 martie 2024 – BALANȚĂ – Prezența cuiva o să aducă un plus de bună dispoziție și o să faceți și treabă, că o să aveți spor și or să vă priască și plimbarea, statul la taclale, după program, la cafea.O să puteți avea o discuție deschisă cu șefii și să le spuneți ce vă lipsește, ce v-ați mai dori c-aveți șanse să-i înduplecați să vă dea ce vă trebuie.
Horoscop 26 martie 2024 – SCORPION – O să faceți o selecție printre ofertele de job că sunt câțiva parteneri de afaceri, angajatori care vă roagă să lucrați împreună, dar încă nu v-ați decis. Urmează.Poate se pune problema să vă căsătoriți și dacă totul merge ca la carte poate începeți pregătirile – pentru după Paște.


Horoscop 26 martie 2024 – SĂGETĂTOR – Se pare că o să fie în continuare mult de lucru și la serviciu, și în particular și o să știți cum să excelați ca să fie nevoie de voi, să fiți de neînlocuit.O problemă de sănătate o să dispară, îi veniți de hac cu un tratament pe care o să vi-l dea doctorul.
Horoscop 26 martie 2024 – CAPRICORN – O îndeletnicire de timp liber v-ar “scutura” de tot stresul și o să fiți în formă la treabă, că vi se lipește creierul.Poate mai lăsați vreo piesă de mobilier pentru casă, ori vreo aparatură de care aveți nevoie și o să fie de folos întregii familii.


Horoscop 26 martie 2024 – VĂRSĂTOR – Se poate să luați mai mulți bani, fie pentru că o să cereți, fie pentru că v-ați duce la alt serviciu și o să aveți salariu mai mare acolo.E bine să verificați dacă actele sunt valabile, permise carduri, legitimații, ca să nu încasați cine știe ce interdicții.
Horoscop 26 martie 2024 – PEȘTI – E o acalmie în relația de cuplu, dar trebuie avut grijă să nu intervină gelozia că o să tot aveți treabă și o să mai întârziați acasă. Vedem.O să vă preocupe înfățișarea și o să faceți probabil diverse tratamente și vă schimbați stilul vestimentar.