Horoscop 26 Martie 2017 Mar26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 26 Martie 2017

Horoscop 26 martie 2017. Leii primesc un cadou iar Capricornii ar putea fi invitati la un eveniment foarte important.Surprize astazi. Se pot intampla diverse lucruri care sa ne taie rasuflarea, sa ne bucure peste masura si sa avem si noi cate ceva de oferit celor pe care-i iubim.Vibratia zilei este 8 si poate reusim sa pastram banii in buzunar, in cont, sa cheltuim cu masura.

Horoscop 2017 BERBEC – Un semn de atentie, o invitatie intr-un loc select, poate e si un motiv anume, vreo declaratie de dragoste, o cerere in casatorie.
Horoscop 2017 TAUR – sunteti dornici de musafiri si chiar se poate invita cineva pe la voi in vizita, dar numai daca n-au apucat niste prieteni sa va invite.

Horoscop 2017 GEMENI – Se prea poate sa fie un eveniment festiv in familie si sa revedeti rudele, prietenii, pe care nu-i vedeti decat in astfel de ocazii.
Horoscop 2017 RAC – Se pare ca v-ati pus mari sperante in tete a tete-ul de diseara, si-o s-aveti un dialog deschis cu fiinta iubita.

Horoscop 2017 LEU – O sa primiti ceva in dar, e cineva care si-a pus in gand sa va recucereasca si-i dati voie s-o faca, sunteti receptivi.
Horoscop 2017 FECIOARA – Se pare c-o sa gasiti drumul spre inima partenerului pe care ati pus ochii si o sa vi se raspunda cu aceeasi moneda.

Horoscop 2017 BALANTA – E posibil sa revina in viata voastra o persoana de care ati fost multa vreme atasati sufleteste si sa reinnodati relatia,.
Horoscop 2017 SCORPION – Se poate sa reparati o relatie sentimentala pentru ca l-ati iertat pe partener, ati mai lasati si de la voi, ca sa fie bine.

Horoscop 2017 SAGETATOR – Se contureaza o intalnire de suflet si puteti afla noutati care sa v-aduca mai aproape de o logodna, daca nu chiar de casatorie!
Horoscop 2017 CAPRICORN – Se poate sa fiti invitati la un eveniment festiv si sa aflati niste noutati care sa va influenteze in bine – niste decizii.

Horoscop 2017 VARSATOR – O invitatie la un concert, sau e o aniversare, ceva festiv care s-adune prietenii pe care doreati de mult sa-i reintalniti.
Horoscop 2017 PESTI – Se prea poate sa va iasa-n cale cineva cu care sa va armonizati din mai multe puncte de vedere si sa-ncepeti o relatie de cuplu.


Horoscop Azi 26 Martie 2016