Horoscop  26 Iunie 2019 Jun26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 26 Iunie 2019

Horoscop 26 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii s-ar putea căsători.O zi chiar frumoasă. O să simţim un elan mobilizator şi o să ne descurcăm cu toate treburile, oricât de complicate ar fi şi-o să răzbim. Vibraţia zilei este 8 şi poate reuşim să evităm cheltuielile exagerate.


Horoscop 26 iunie 2019 BERBEC – Poate faceţi comanda on line să luaţi nişte lucruri mai ieftine pentru casa, ori ceva – de-mbracat pe care nu-l găsiţi în magazine. Se poate să primiţi o aprobare, să legalizaţi nişte acte, să reînnoiţi buletin, paşaport, card, legitimaţie şi să vă puteţi deplasa fără restricţii.
Horoscop 26 iunie 2019 TAUR – O să puneţi la cale o ieşire cu familia lărgită la sfârşit de săptămână şi poate plecaţi şi în vacanţă împreună. O să perfectaţi o situaţie care va ţinea într-o stare de provizorat şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală şi poate veţi semna şi nişte acte la notar.


Horoscop 26 iunie 2019 GEMENI – Relaţia de cuplu promite să fie şi mai bună, stabilă şi să vă căsătoriţi până la sfârşitul anului. Se conturează o mărire de salariu, poate şi partenerul de cuplu îşi dublează veniturile în perioada asta şi o să vă descurcaţi cu toate cheltuielile de moment.
Horoscop 26 iunie 2019 RAC – O să puteţi câştiga mai mulţi bani poate pentru că o să lucraţi în regim de colaborare şi pe o durată mai mare de timp. Se observă reuşite pentru care aţi muncit vreme îndelungată şi o să-ncheiati o etapă ca să daţi drumul alteia noi, să vă reinventaţi.


Horoscop 26 iunie 2019 LEU – De problemele de sănătate ar fi bine să vă-ngrijiți ca să nu se acutizeze ceva pe-acolo şi să nu mai puteţi face treabă ca lumea. O veste bună legată de drum, poate vă invită cineva într-o vacanţă în străinătate sau vi se confirmă o rezervare la un hotel, o cabană, printr-o agenţie de turism.
Horoscop 26 iunie 2019 FECIOARĂ – Vi se cere ajutorul într-o chestiune care ţine de profesie şi dacă lumea o să fie mulţumită o să vină şi răsplata financiară. E posibil să luaţi un supliment salarial şi să fie un bun stimulent ca să munciţi în continuare, să prelungiţi un contract dacă tot merge bine.


Horoscop 26 iunie 2019 BALANȚĂ – Se poate să fiţi puşi într-o funcţie la serviciu, să luaţi şi un salariu mai mare şi să vă bucuraţi de un plus de vizibilitate. Întâlnire cu cineva care vrea să intraţi într-un parteneriat de afaceri şi mai mult ca sigur o să bateţi palma pentru un contract avantajos.
Horoscop 26 iunie 2019 SCORPION – O s-aveţi succes la şcoală, la examene, la activităţile din sfera învăţământ – şi o să urcaţi nişte trepte. Se poate să va-ncante cineva cu un job în străinătate şi lucrurile să iasă frumos şi să vă duceţi – măcar să vedeţi cum e-acolo, care sunt condiţiile.


Horoscop 26 iunie 2019 SĂGETĂTOR – Vă parvin de undeva nişte bani care-or să vă prindă bine în excursia din week-end la munte, la mare s-aveţi de buzunar. O s-aveţi parte de susţinere din partea prietenilor care or să pună unarul la ce-aveţi voi de făcut atât la slujba cât şi în particular, şi-o să fie reconfortant.
Horoscop 26 iunie 2019 CAPRICORN – O să faceţi echipă cu oameni tineri care vor avea entuziasmul de care-aveti nevoie ca să daţi drumul unui proiect. Aveţi voi un proiect – de sertar – pe care-l puteţi scoate la iveală şi să vă asiguraţi şi banii cu care să vă mişcaţi în timpul liber şi să cumpăraţi diverse.


Horoscop 26 iunie 2019 VĂRSĂTOR – O vizită la medic v-ar scăpa de orice disconfort şi v-ar reda cheful de muncă şi de distracţie. E o perioadă bună din punct de vedere sentimental, se aplanează orice conflict, se instalează armonia şi nu va rămâne decât s-o păstraţi ca să fie bine şi în continuare.
Horoscop 26 iunie 2019 PEŞTI – Se poate să vă fie apreciat, în sfârşit, efortul profesional şi să luaţi o primă, un salariu de merit. Se-anunţă bani şi o s-aveţi ca să mai ieşiţi în lume după orele de program şi la sfârşit de săptămână, să mai vedeţi şi alte locuri.