Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 26 Februarie 2021

Horoscop 26 februarie, cu Neti Sandu. Taurii vor primi un supliment salarial.Horoscop 26 februarie, cu Neti Sandu. Vedem în sfârşit rezultatele muncii noastre şi venim cu proiecte noi, pentru c-avem multe de spus, de arătat şi celorlalţi, dar în special nouă vrem să ne dovedim că suntem capabili de lucruri măreţe.Vibraţia zilei este 7 şi înţelepciunea face toţi banii! Să apelăm la ea, cu încredere.


HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 BERBEC – Voi o să deveniţi mai temperaţi cu cheltuitul furibund şi o să luaţi doar strictul necesar c-o s-aveţi nevoie dacă plecaţi pe undeva – de bani.
HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 TAUR – Se poate să primiţi un supliment salarial, sau un alt gen de recompensă c-aţi muncit, peste aşteptările şefilor şi asta o să vă stimuleze pe mai departe.


HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 GEMENI – O s-atrageţi atenţia asupra voastră prin ceva pe care l-aţi realizat de curând şi poate veţi face un salt în carieră, pentru că sunt şanse de promovare.
HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 RAC – Poate vi se restituie acei bani care v-au fost reţinuţi – ilegal, poate, sau oţi fi plătit de două ori vreo factură şi vă luaţi banii înapoi.


HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 LEU – Vi se face o surpriză plăcută – vine cineva, posibil şi cu un cadou, sau poate vă scoate în oraş la un tete-a-tete, să vă facă o confidenţă.
HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ – Se întrevede un parteneriat de afaceri şi să vă decideţi rapid să ziceţi da, pentru că nu vedeţi niciun inconvenient, ba, dimpotrivă! Numai avantaje.


HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 BALANŢĂ – Poate vă alăturaţi unui grup ca să le fiţi de folos unor oameni care se află în impas i o să vă bucuraţi de rezultatul final – că va fi un succes.
HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 SCORPION – Întrevedere cu cineva care vă poate furniza o informaţie utilă, poate v-a găsit o casă – c-o fi vorba despre un agent imobiliar, dar nu neapărat.


HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR – Se observă un progres la şcoală, poate eforturile pe care le-aţi depus cu cei mici, la şcoală, online, sau nu, se văd abia acum, că se descurcă frumos.
HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN – O să vă puteţi spori veniturile, să vă mai angajaţi într-o colaborare şi să staţi liniştiţi, c-o s-aveţi cu ce să achitaţi facturile şi ratele de la bancă.


HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR – Fiecare zi e o nouă sursă se reafirmare pentru voi, să vă consolidaţi statutul şi eventual, să vă căsătoriţi, dacă n-aţi făcut pasul.
HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2021 PEŞTI – Se poate să luaţi bani şi să faceţi nişte cumpărături care erau pe lista de-urgență – şi or să fie mulţumiţi toţi ai casei, că ei vi le cereau.