Horoscop 26 Februarie 2017 Feb26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 26 Februarie 2017

Horoscop 26 februarie 2017. Gemenii se distreaza la o petrecere iar Capricornii se pregatesc de nunta.Luna noua, cu vesti bune. Am putea pune punct situatiilor neplacute si sa-ncepem lucruri noi, pe care sa le urmarim pas cu pas sa creasca frumos, asa, sub ochii nostri, sa orchestram noi totul, in cele mai mici amanunte.Vibratia zilei este 8 si e bine sa fim atenti pe ce cheltuim banii.

Horoscop 2017 BERBEC – O s-aveti o discutie sincera cu fiinta iubita si va spune fiecare ce nu-i convine si cum ar vrea sa se schimbe atmosfera din relatie.
Horoscop 2017 TAUR – Se reuneste grupul de alta data si o sa luati parte la un eveniment care sa va puna si pe voi in valoare.

Horoscop 2017 GEMENI – Va duceti cu un cadou la o zi de nastere, la nunta cuiva drag, promite sa fie acolo o distractie in toata regula.
Horoscop 2017 RAC – Se poate sa conduceti o ora, doua ca s-ajungeti la niste prieteni care locuiesc intr-un oras din imprejurimi, sa stati la o parola.

Horoscop 2017 LEU – Vesti bune vin din strainatatesi o sa vedeti daca vin si cei dragi de-acolo sau va cheama sa va duceti voi cand o sa se poata.
Horoscop 2017 FECIOARA – E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care sa va starneasca fiori de dragostde, niste emotii pe care, poate, nu le-ati mai trait.

Horoscop 2017 BALANTA – Sfera sentimentala e si la voi animata si o sa va puteti indragosti pana peste cap, daca n-aveti pe nimeni care sa va iubeasca.
Horoscop 2017 SCORPION – O sa luati parte la un eveniment festiv si poate faceti cunostinta pe-acolo cu cineva care vrea sa faceti o afacere impreuna.

Horoscop 2017 SAGETATOR – O sa va refaceti cu ajutorul grupului de prieteni, va duceti pe la manifestarile sportive, artistice sau la vreo reuniune a breslei voastre.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Fiinta iubita asteapta un semn de viata, un raspuns de la voi si e posibil s-o virati spre casatorie pana la sfarsitul anului.

Horoscop 2017 VARSATOR – Poate faceti un consiliu de familie sa stabiliti daca e cazul sa-ncepeti o colaborare sau lasati pe alta data cand o sa fiti mai degajati, cu un program mai lejer.
Horoscop 2017 PESTI – Se poate sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu si o sa aiba loc, poate, cererea in casatorie.


Horoscop Azi 26 Februarie 2017