Horoscop 25 Septembrie 2022 Sep25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 Septembrie 2022

Horoscop 25 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Scorpionii își repară relația sentimentală.Armonizări azi. O să atragem oamenii cu care ne asortăm sufletește și putem construi o relație durabilă.Vibrația zilei este 8 și să nu ne lăsăm furați de peisaj și să ne cheltuim toate rezervele financiare.


Horoscop 25 septembrie 2022 BERBEC – O să vă conversați, chiar și video, cu niște oameni care sunt interesați de o colaborare și dacă se-ntrunesc condițiile o să v-apucați de treabă în curând.
Horoscop 25 septembrie 2022 TAUR – Relația cu partenerul de cuplu se bucură de un refresh după o perioadă în care v-ați tot frământat din cauza problemelor de serviciu. Dar, gata! Au trecut.


Horoscop 25 septembrie 2022 GEMENI – Primiți semnale pozitive de la cei cu care urmează să vă-ntâlniți, că evenimentele vor avea loc și contribuția voastră va fi una bine stabilită.
Horoscop 25 septembrie 2022 RAC – O să vă prindă bine să ieșiți la un fresh, la masă în oraș cu cineva de care v-ați atașat sufletește și cu care vreți să petreceți mai mult timp de-acum încolo.


Horoscop 25 septembrie 2022 LEU – Poate vă-nscrieți într-o competiție ca să dați un exemplu de profesionalism și poate luați și un premiu, dacă există și o miză. Sau doar aplauze.
Horoscop 25 septembrie 2022 FECIOARĂ – O să vă-ntâlniți cu grupul care preferă aceleași activități care vă delectează și pe voi și o să petreceți un timp – de calitate – împreună.


Horoscop 25 septembrie 2022 BALANȚĂ – O să tot găsiți motive să ieșiți din casă, ori să vă-ntâlniți cu prietenii, cu rudele, ca să schimbați o vorbă, o emoție, să vă plimbați, vă duceți într-o excursie.
Horoscop 25 septembrie 2022 SCORPION – Se poate repara o relație sentimentală, o căsnicie, și să treceți peste toate vorbele dureroase pentru că iubirea iartă tot.


Horoscop 25 septembrie 2022 SĂGETĂTOR – Vă invită cineva la cafea, la o terasă undeva și pentru unii e posibil să fie debutul unei relații care să vă facă viața mai frumoasă.
Horoscop 25 septembrie 2022 CAPRICORN – O ieșire la plimbare, la concert, la un eveniment la care-aveți și voi ceva de spus și de făcut și o să atrageți privirile asupra voastră prin ce faceți și spuneți.


Horoscop 25 septembrie 2022 VĂRSĂTOR – Se poate să primii câteva invitații prin țară, să fiți de față la câteva evenimente de ținută și care v-ar ajuta să vă faceți noi cunoștinte și relații.
Horoscop 25 septembrie 2022 PEȘTI – Sunt câțiva prieteni cărora le-ați lipsit și o să faceți cumva să vă-ntâlniți c-aveți multe de povestit și poate veți face și vreo afacere împreună.