Horoscop 25 Septembrie 2021 Sep25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 Septembrie 2021

Horoscop 25 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii încep o relație.O zi frumoasă. O să ne dăm voie să ne simțim bine că e un cer armonios și ne putem alimenta direct, fără intermediari.Vibrația zilei este 7 și o să dăm dovadă de înțelepciune dac-avem de făcut alegeri.


Horoscop 25 septembrie BERBEC – Vă puteți asocia cu cineva care vrea să dați lovitura în afaceri și să câștigați niște bani, c-ați avea un timp liber pe care l-ați putea sacrifica.
Horoscop 25 septembrie TAUR – Se poate să vă invite cineva la masă, la un tete a tete, să vă și plimbați, pare să fie un mic răsfăț și care o să vă ia pe nepregătite.


Horoscop 25 septembrie GEMENI – Vouă vă arde de joacă, de făcut mișcare, un hobby v-ar dezmorți și ați creiona niște proiecte, fie ele și de timp liber care să vă repună în lumina reflectoarelor.
Horoscop 25 septembrie RAC – Se poate să aibă loc un eveniment fericit în familia voastră și să se căsătorească cineva, poate fi și un botez sau o aniversare, dacă nu chiar o tratație și-atât.


Horoscop 25 septembrie LEU – Plecați pe undeva cu grupul, pot fi și prieteni, dar și rudele apropiate cu care plecați într-o excursie, ca să vă bucurați de un succes, că v-ați angajat, că v-ați luat casă.
Horoscop 25 septembrie FECIOARĂ – O să cheltuiți niște bani, c-aveți de luat cadouri pentru un sărbătorit, pentru miri, dar aveți voi pe-acolo o rezervă și n-o să se simtă la buzunar.


Horoscop 25 septembrie BALANȚĂ – Se căsătorește cineva, își botează copilul și o să petreceți frumos, că par să fie câteva evenimente care or să vă acapareze cu totul, azi, mâine.
Horoscop 25 septembrie SCORPION – Se poate să-ntâlniți pe cineva cu care să aveți multe în comun și să-ncepeti o relație care să v-ajute să vă completați pe mai multe planuri.


Horoscop 25 septembrie SĂGETĂTOR – E o întrunire cu grupul fie de colegi, fie de prieteni și poate plecați împreună pe undeva, într-o excursie, sau luați parte la o competiție.
Horoscop 25 septembrie CAPRICORN – Se poate să vă implicați în pregătirea unui eveniment, poate și la prezentare și o să vă bucurați și de atenția și de aprecierea celor din jur.


Horoscop 25 septembrie VĂRSĂTOR – E cineva care vă invită la un grătar, poate dă un party de zi aniversară ori de căsătorie și o să dați o fugă chiar dacă locuiește în alt oraș.
Horoscop 25 septembrie PEȘTI – O să fie o ambianță plăcută în mediul în care veți ajunge, faceți cunoștință cu lume nouă, poate aflați ceva și despre un serviciu la care v-ați putea duce.