Horoscop 25 Septembrie 2016 Sep25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 Septembrie 2016

Horoscop 25 septembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa ocazionam intalniri ca sa strangem relatiile, sa ne incarcam sufleteste cu acele sentimente care sa ne tina de cald atunci cand ne e greu, sa putem razbi in viata. Astazi, Taurii incep o poveste de dragoste, iar Berbecii primesc vesti bune.

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate regla usor relatia sentimentala, numai sa vreti si o sa puna umarul si partenerul de cuplu, o sa va convingeti de asta. O veste care sa va bucure sufletul, ca vine acea persoana care inseamna enorm pentru voi si o sa uitati de tristete, singuratate si-o sa fie comunicare fara cuvinte.
Horoscop 2016 TAUR – Se poate infiripa o poveste de dragoste si sa va implicati serios in aceasta relatie in care credeti cu toata fiinta. Se-anunta un party de toata frumusetea, o sa fie distractie, lume multa, si o sa faceti cunostinta cu niste oameni care vor sa afle mai multe despre voi.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa treceti in fuga, pe la niste prieteni care sarbatoresc ceva dar vreti sa va si plimbati, si-o sa gestionati ca lumea timpul. O sa va-ntalnit cu niste prieteni care v-au ramas datori cu vreo explicatie sau poate cu un meci amical pe un teren de sport, o sa va umpleti timpul cu ceva placut oricum.
Horoscop 2016 RAC – Foarte posibil rendez vous si viata voastra sentimentala o sa se nuanteze frumos si o sa fiti impliniti sufleteste. Se poate sa va duceti la o ceremonie religioasa, se casatoresc niste prieteni, e botezat un copilas si e posibil sa fiti chiar nasi la vreunul dintre momentele festive.

Horoscop 2016 LEU – Cineva pe care nu l-ati mai vazut demult reapare sa vada in ce masura ati mai avea o sansa de a continua o relatie. O sa va bucurati de mai multa atentie din partea celor care pareau ca v-au uitat si o sa gasiti noi modalitati de a petrece un timp de calitate impreuna.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate puneti la cale o petrecere cu rudele apropiate si or sa va raspunda la apel, lumea o sa fie incantata. O revedere cu cineva care o sa va trezeasca amintiri pe care-ati vrut sa le ingropati adanc si s-ar putea sa fie spre binele amandurora intalnirea, reconcilierea.

Horoscop 2016 BALANTA – O iesire in lume v-ar reconecta la mediul din care va-ncarcati bateriile si o sa debordati de energie, o sa fie frumos. Va bucurati de revederea unor oameni dragi si o sa va intalniti mai des de-acum incolo, c-aveti multe de impartasit si chiar va face bine sa fiti impreuna, ca pe vremuri.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate va alturati unei organizatii non profit ca sa li se recunoasca unor oameni drepturile pentru ca va simtiti capabili de asa ceva. O sa va inconjurati de oameni tineri cu care veti fi pe aceeasi lungime de unda si o sa va faceti program de plimbare si sa treceti in revista mondenitatile din agenda culturala.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa deveniti mult mai vizibili si lumea o sa aiba nevoie de voi sa luati parte la tot felul de evenimente si o sa straluciti. Invitatie la un targ, o expozitie, o lansare de carte, de diverse produse si o sa cunoasteti oameni noi care or sa va ofere inspiratie, veti face un schimb de idei.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Ati putea da o fuga pana la persoana de care va e dor sa petreceti o ora, doua impreuna, daca mai mult nu se poate. O sa fiti incantati de iesirea cu prietenii, poate fi un eveniment inedit si care sa va propulseze sus de tot, in cariera, sa afle toata lumea despre noi.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate ii intoarceti gestul de prietenie, de dragoste, cuiva care v-a fost aproape intr-un moment dificil si-o sa fiti chit. O puteti porni la drum si sa va-ntoarceti diseara dupa indrevederea cu cineva care conteaza pentru voi si in care v-ati pus mari sperante.
Horoscop 2016 PESTI – O reuniune cu prieteni, poate chiar colegi ca sa va bucurati impreuna de un succes de ultima ora. O sa contribuiti si voi cu ceva la o masa festiva, poate va-ntalniti cu prietenii la o agapa si fiecare aduce cate ceva sau ii ajutati pe niste miri sa porneasca pe noul drum in viata.
Horoscop Azi 25 Septembrie 2016