Horoscop 25 Octombrie 2021 Oct24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 Octombrie 2021

Horoscop 25 octombrie 2021, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor face o vizită la medic.Horoscop 25 octombrie 2021, prezentat de Neti Sandu. Reușite azi. Lucrurile bune vin spre noi, o să avem și noi de transmis mesaje care să-i bucure pe cei din jurul nostru și o să fie acolo, un declic sufletesc.Vibrația zilei este 11, număr maestru și o să atingem un prag al înțelepciunii.


HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2021 BERBEC – O să vă faceți curaj să vorbiți deschis cu partenerul de cuplu și să spuneți ce vă deranjează și de ce ați mai avea nevoie carelația să meargă. Se poate să fie nevoie să consultați un avocat, un notar, să vedeți de ce acte aveți nevoie ca să intrați în posesia unor bunuri, a unei moșteniri, să fie totul legal.
HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2021 TAUR – E posibil să duceți la alt nivel comunicarea cu partenerul de cuplu și să devină evident faptul că vreți să vă căsătoriți. Se poate să negociați, la sânge, dar cu diplomație, un contract care se poate întinde pe o distanță mare de timp și să-l și semnați până pe 31, dacă vreți să meargă totul șnur.


HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2021 GEMENI – O problemă de sănătate se rezolvă și o să treceți, probabil, printr-o serie de investigații și un tratatment ca să vă restabiliți starea organismului. S-au adunat cam multe și la serviciu și acasă, că toți ai voștri au nevoie de câte ceva de la voi și o să fiți într-un ritm alert, dar e în stilul vostru și o să vă descurcați.
HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2021 RAC – Se poate să aveți o bucurie din partea copiilor, că au câștigat un concurs, că au trecut în altă etapă, că au făcut progrese la școală. Se poate să vă descoperiți noi valențe și să puneți în operă ceva care să vă reprezinte, să fie amprenta personală și să fie bine cotat produsul, să vă aducă succes.


HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2021 LEU – E posibil să faceți un consiliu de familie, să vedeți cum să vă drămuiți banii ca să acoperiți toate cheltuielile casei și să stabiliți prioritățile. Apar niște cheltuieli. Poate mașina are nevoie de niște reparații, sau pe acasă s-or fi stricat diverse și trebuie să le înlocuiți ca să eliminați disconfortul.
HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2021 FECIOARĂ – O să completați diverse acte ca să intrați într-o competiție sau să dați drumul unei afaceri de la care aveți mari așteptări. O să trebuiască probabil să scoateți o sumă mai mare din cont, poate pentru că o să cumpărați ceva scump, sau o fi o datorie către bancă, o rată, poate două de care să vă achitați.


HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2021 BALANȚĂ – Poate vi se plătesc niște bani din urmă și o să tot adunați niște sume în cont, și poate-i țineți sub cheie, să fie fondul vostru tabu. E un proiect care o să vă acapareze, dar sunteți dispuși să investiți multă energie și resurse interioare ca să stoarceți tot ce se poate, să vă fie garantat succesul.
HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2021 SCORPION – Se poate să vă mai ocupați și de voi, să vă înnoiți, să vă duceți și pe la diverse saloane de înfrumusețare pentru că meritați. Apar vești bune, poate ieșiți la socializare și aflați acolo diverse lucruri care v-ar ajuta fie în profesie, fie în viața personală și o să vă reinventați.


HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2021 SĂGETĂTOR – Prietenii vor să vă implicați într-o acțiune de grup și disponibilitate o să aveți pentru așa ceva. Pe voi sănătatea ar trebui să vă preocupe în mod special și să faceți analize medicale, să luați și un tratament dacă vă prescrie ceva medicul, să fiți în formă.
HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2021 CAPRICORN – Se poate să aibă loc o întrunire amicală și să vă organizați pentru o plecare la sfârșit de săptămână într-o excursie pe undeva. Se poate să dați un examen, să vă înscrieți într-un concurs pentru ocuparea unui fotoliu de șef și o să vă puneți toată măiestria la bătaie să dați o lovitură de imagine.


HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2021 VĂRSĂTOR – O să vă uniți forțele cu ale unor colegi de breaslă să puneți pe roate o afacere care o să vă aducă succes și bani. Și vouă vi se pregătește o nouă postură și o să vă achitați onorabil de toate modificările și o să vă acapareze interesul și o afacere particulară.
HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2021 PEȘTI – Poate vă cheamă cineva în străinătate în plimbare, la muncă, la studii, oricum va fi o experiență care o să vă prindă bine. Poate va trebui să găsiți o soluție rapidă să achitați o factură ori o fi o rată la bancă. E ceva care înghite mulți bani, dar n-o să rămâneți descoperiți.