Horoscop 25 Octombrie 2016 Oct25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 Octombrie 2016

Horoscop 25 octombrie 2016. Scorpionii au o zi incarcata la serviciu, iar Berbecii ar putea fi promovati in functie.O s-avem spor la treaba, lucrurile or sa mearga de la sine, iar acolo unde se mai impotmolesc o s-apara cineva care sa descurce itele. Vibratia zilei este sapte si o s-avem o abordare inteleapta daca apare ceva neprevazut.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate intrati in vizorul sefilor pentru o functie si o sa ocupati un loc mai sus in schema si pe statul de plata. Un proiect nou, incitant la serviciu si cu toate ca o sa fie mai mult de lucru o sa va descurcati fara probleme, iar banii in plus vor compensa eforturile depuse.
Horoscop 2016 TAUR – Intalnire cu cineva care va fi alaturi de voi intr-o afacere, o colaborare si o sa va puneti de acord in toate privintele. E posibil sa primiti o suma importanta de bani, poate fi un credit pe care l-ati cerut mai demult si o sa va puteti lua casa, ori sa va schimbati masina.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa va puneti de acord cu fiinta iubita in privinta destinatiei de weekend si faceti rezervare, ii sunati si pe prieteni. Se definitiveaza o situatie si o sa puteti incepe o viata noua, sa primiti bani, o functie, poate schimbati domiciliul si o sa fiti in elementul vostru.
Horoscop 2016 RAC – O atmosfera mai calda acasa, ai vostri va mai scutesc de treburile care va displac si o sa le fiti recunoscatori. Poate se iau decizii la nivel de sefi si o sa se mai schimbe cate ceva pe ici, pe colo, ba chiar poate vi se deschid noi perspective care sa va aduca beneficii.

Horoscop 2016 LEU – Ar avea de unde sa apara niste bani si sa faceti o aprovizionare en-gros pentru toamna, daca n-ati facut pana acum. Un castig, o sansa de promovare, o sa va bucurati de apreciere din partea conducerii si or sa va tot vina idei pe parcurs, sa aduceti tot felul de imbunatatiri activitatii respective.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa va scoata cineva la masa in oras si sa petreceti cateva ore placute, sa va incarcati de buna dispozitie. Se poate sa va confruntati cu o problema care va cere mult tact s-o rezolvati, dar o sa stiti cum sa gestionati o astfel de situatie, sa iesiti basma curata.

Horoscop 2016 BALANTA – Lucrurile bune vin spre voi si o sa va puteti bucura de ele, sunteti pe un plin energetic care va poate folosi in toate directiile. Poate vi se mareste salariul sau o sa castigati mai mult decat partenerul de cuplu si o s-aveti un buget de cheltuieli care sa va permita sa va miscati mai mult.
Horoscop 2016 SCORPION – Se poate sa va capteze interesul o persoana nou aparuta in grupul de prieteni si poate organizati o iesire la sfarsit de saptamana sa va cunoasteti. O zi incarcata la serviciu si-o sa va ocupati si de treburile casei, sa fie toti ai vostri multumiti, sa va achitati de obligatii si la serviciu si acasa.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O iesire in doi ar aduce liniste si armonie in relatie si v-ar “scutura” de tot stresul acumulat, de incordare. E posibil sa reluati o indeletnicire de timp liber care v-ajuta sa va deconectati, sa relationati cu diversi cunoscuti pe care-i intalniti numai in varianta asta.
Horoscop 2016 CAPRICORN E de lamurit un aspect care tine de viata de cuplu si o sa luati o decizie care sa va faca traiul mai frumos, mai armonios. S-ar putea sa incasati niste bani care v-ar permite o serie de lucruri la care nu aveati acces si o sa va puteti misca, sa plecati la sfarsit de saptamana pe undeva.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se-anunta un eveniment care s-ar putea sa aiba legatura cu serviciul si o sa va puneti serios amprenta, ca aveti idei, sunteti ingeniosi. Poate le dati o mana de ajutor unor cunostinte care se muta sau se confrunta cu vreo situatie dificila, au nevoie de cineva care sa-i ajute cu transportul poate.
Horoscop 2016 PESTI – E posibil sa bateti palma pentru o afacere, sa-ncepeti ceva care sa va reprezinte si sa fie un succes! O suma de bani dintr-o sursa colaterala v-ar scapa dintr-o incurcatura financiara si-ati mai respira, cat de cat, v-ati putea permite si o iesire in weekend.
Horoscop Azi 25 Octombrie 2016