Horoscop 25 Noiembrie 2023 Nov25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 Noiembrie 2023

Horoscop 25 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Gemeni – E cineva care vrea să vă împăcaţi după o separare.Horoscop 25 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. O să ne putem distra şi pe lângă casă şi prin staţiunile preferate, să revedem oameni şi locuri dragi.Vibraţia zilei este 7 şi o să ţinem cont de rugăminţile celor din jurul nostru. O zi cu surprize.


Horoscop 25 noiembrie 2023 – BERBEC – E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să se asorteze cu felul vostru de a fi şi să fiţi împreună de aici încolo dacă sunteţi fără obligaţii.O să puteţi da o fugă prin ţară, sau în afară chiar şi să revedeţi locuri dragi, sau să vedeţi altele noi.
Horoscop 25 noiembrie 2023 – TAUR – Poate vă invită cineva la un party, o fi un botez, sau e o logodnă, o aniversare şi o să fie distracţie, pe placul vostru.O să vă bucuraţi de un plus de atenţie, de invitaţii pe la evenimente şi o să vă încărcaţi, frumos, bacteriile.


Horoscop 25 noiembrie 2023 – GEMENI – E cineva care vrea să vă împăcaţi după o separare şi poate faceţi cumva să vă fie bine împreună, dacă sentimentele sunt, încă, vii.Se poate să vă faceţi timp să ieşiţi la cafea cu u partener de afaceri care are un proiect numai bun pentru voi şi intraţi în negocieri.
Horoscop 25 noiembrie 2023 – RAC – Se poate să vă duceţi cu familia, cu prietenii la un spectacol după ce vă terminaţi treburile pe-acasă şi o să mai schimbaţi atmosfera.Vă simţiţi atraşi de familie şi o să vă faceţi programul în funcţie de ai voştri că să profitaţi de timpul liber comun.


Horoscop 25 noiembrie 2023 – LEU – Aveţi toate şansele să refaceţi puntea de comunicare cu cineva care se distanţase, şi să formaţi un cuplu, să vă meargă bine în doi.Poate vă treziţi cu un musafir care-o să vă mai rămână o zi, două, şi o să vă simţiţi bine împreună.
Horoscop 25 noiembrie 2023 – FECIOARĂ – Poate le daţi o mână de ajutor unor rude care dau o petrecere şi vă pregătiţi de o excursie în ţară, e de presupus, dar o să vă placă şi deplasarea.E posibil să iasă la iveală nişte lucruri dintr-o relaţie şi să eliminaţi tot ce va separa ca să vă puteţi continua relaţia.


Horoscop 25 noiembrie 2023 – BALANŢA – E cineva care vrea să vă capteze atenţia şi dacă sunteţi în căutarea unui partener de viaţa poate o să vă descoperiţi punctele comune.Vă invită cineva la o nuntă, la un botez, e un motiv de distracţie şi să uitaţi de stresul se zi cu zi.
Horoscop 25 noiembrie 2023 – SCORPION – Se poate să revină cineva cu rugămintea să lucraţi împreună şi dacă dispuneţi de timp liber, alegeţi fie o colaborare, fie un job cu normă întreagă.Promite să vă meargă mai bine în relaţia sentimentală dacă o să fiţi mai puţini suspicioşi ca să se simtă în apele lui şi partenerul.


Horoscop 25 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR – Poate fi o zi specială pentru voi, cu aniversare, cu nuntă, botez, e ceva de sărbătorit şi veţi fi împreună cu prietenii, că aveţi multe de oferit și de primit.E un entuziasm care-o să vă anime să faceţi lucruri inedite, să ieşiţi din anonimat şi să străluciţi, c-aveţi resurse.
Horoscop 25 noiembrie 2023 – CAPRICORN – E posibil să întâlniţi la un party pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi şi să vă acompanieze o vreme, şi poate chiar rămâneţi împreună, dacă n-aveţi pe nimeni.Parcă aveți chef de plimbare şi de mers în vizită şi de ajuns la un spectacol, că v-o fi ajuns şi vouă atâta muncă.


Horoscop 25 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR – E posibil să vă implicaţi într-un eveniment care poate avea legătură şi cu voi, dar şi cu alţii şi să vă faceţi noi relaţii, să vă extindeţi aria de influenţă.Se poate să intraţi la cheltuială că sunt chestiuni de familie care se cer urgent rezolvate – să mai luaţi diverse lucruri pentru ai voştri.
Horoscop 25 noiembrie 2023 – PEŞTI – Poate organizaţi o întâlnire cu rude şi prieteni c-aţi avut o realizare şi daţi de băut, faceţi o trataţie, sau ieşiţi cu toţii la restaurant.Poate plecaţi într-o excursie dacă n-aveţi treburi pe acasă şi o să vă eliberaţi de stres, o să vă refaceţi potenţialul.