Horoscop 25 Noiembrie 2021 Nov24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 Noiembrie 2021

Horoscop 25 noiembrie, cu Neti Sandu. Noutăți în plan financiar pentru Scorpioni.Rezolvări azi. Avem energie și o bună intuiție ca să ne asociem cu cine trebuie, că avem mare nevoie să ne atingem obiectivele.Vibrația zilei este 6 și armonia e cu noi! Să o cultivăm și în continuare.


Horoscop 25 noiembrie, cu Neti Sandu BERBEC – Poate vă mai luați ceva de îmbrăcat, încălțăminte, cadouri pentru sărbătorile care se țin lanț în perioada asta.Cu banii strânși aveți voi un gând, să luați niște lucruri scumpe de sărbători, poate plecați pe undeva dacă nu vor fi restricții și veți fi cu toate în regulă.
Horoscop 25 noiembrie, cu Neti Sandu TAUR – Visați la o ascensiune socială, dacă tot ați lăsat profesia să vorbească de la sine și ceva bun ar trebui să vi se întâmple.Șefii devin mai pretențioși, dar nici voi nu vă lăsați prinși cu garda jos și o să vă achitați, onorabil, de toate obligațiile, și veți pune și suflet, pe deasupra.


Horoscop 25 noiembrie, cu Neti Sandu GEMENI – O să vă bucurați de sosirea cuiva, poate a fost cineva care a lipsit din viața voastră și revine cu tot sufletul.Se poate să mai puneți la punct niște aspecte contractuale și să fie o negociere lejeră, fără încrâncenare că partenerii de afaceri sunt de treabă.
Horoscop 25 noiembrie, cu Neti Sandu RAC – Un gest afectiv din partea cuiva care nu concepe să nu fiți împreună și o să vedeți ce e de făcut – se așteaptă un răspuns de la voi.Apar noutăți care să vă aducă în centrul atenției că e un moment bun de afirmare și tot ce ați muncit a căpătat valoare, în sfârșit, e bine și acum.


Horoscop 25 noiembrie, cu Neti Sandu LEU – Se poate să dedicați o parte din timpul liber unui hobby, poate-i acceptați și pe copii că vor avea ocazia să-și pună în valoare un talent, niște calități.Se poate să mai schimbați câte ceva prin casă, dar se poate să vă gândiți și la o mutare într-o casă care există sau pe care urmează s-o cumpărați.
Horoscop 25 noiembrie, cu Neti Sandu FECIOARĂ – Poate vă apucați de niște cursuri practice, o școală de șoferie, sau altceva – tehnic – de care aveți nevoie.O să mai investiți și voi niște bani în casă, vă asigurați că o să aveți căldură, mai ales dacă munciți de acasă, o fi și școala online și o să reutilați locuința.


Horoscop 25 noiembrie, cu Neti Sandu BALANȚĂ – Situația școlară arată bine, ați fi făcut progrese, și o să fiți mulțumiți și de copii, de rezultatele pe care le obțin la școală.Aveți de recuperat bani, dar vine scadența pe la bănci, și o să aveți plăți de făcut, ca să nu rămâneți cu datorii, că o să fie mai greu de sărbători să dați bani înapoi.
Horoscop 25 noiembrie, cu Neti Sandu SCORPION – Apar noutăți în plan financiar la voi și o să vă descurcați frumos în perioada asta când vor fi atâtea de cumpărat.Se poate să vă lansați într-o nouă aventură profesională și să depuneți efort, nu glumă până la sfârșitul anului și chiar și după, cam două luni va fi intens.


Horoscop 25 noiembrie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR – O să faceți niște achiziții, luați diverse lucruri pentru casă și ai voștri, în special pentru copii.Vești bune, oferte de lucru, posibil colaborări și manifestări în plan profesional care să vă aducă un plus de notorietate, acum, pe final de an.
Horoscop 25 noiembrie, cu Neti Sandu CAPRICORN – O să revină cineva care vrea să vă continuați relația, dacă tot ați dat uitării neînțelegerile și o să vă meargă bine.O să primiți confirmări de la șefi, sau poate de la instituțiile statului, și o să știți ce aveți de făcut de aici înainte, că poate veți da drumul unui proiect nou.


Horoscop 25 noiembrie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR – Se poate să vă găsiți timp și pentru o activitate care să vă “scuture” de stres și să vă revigorați cumva.Se poate să vă gândiți la un job nou, că apare o ofertă din senin și dacă e tentantă, o să apelați la resursele interioare să faceți față provocării.
Horoscop 25 noiembrie, cu Neti Sandu PEȘTI – Poate vă invită cineva din alt oraș să-i faceți o vizită și o să vă duceți în weekend dacă vă faceți timp.E ceva nou de lucru și care poate fi o rampă de lansare pentru voi și să vă descurcați frumos, că e o promisiune de succes pentru anul care vine că știți bine că e anul vostru.