Horoscop 25 Martie 2024 Mar24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 Martie 2024

Horoscop 25 martie 2024, cu Neti Sandu. Luna Plină, cu noutăți pentru toate zodiile.Horoscop 25 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O să avem prilejul să punem niște lucruri în ordine și să ne organizăm mult mai bine viața.Vibrația zilei este 7 și o să dăm dovadă de înțelepciune în tot ce facem.


Horoscop 25 martie 2024 – BERBEC – Se poate să negociați un contract și să vă mențineți pe poziții cu cerințele, să nu vă alegeți doar cu muncă și fără banii pe care-i meritati.Vă dați întâlnire cu niște oameni de afaceri care vin cu propuneri de colaborare și o să aveți de ales.
Horoscop 25 martie 2024 – TAUR – E momentul să vă simțiți și mai sus pe scara ierarhică și să aveți câștiguri mult mai bune că v-a crescut cota valorică.Se poate să întâlniți pe cineva care să vi se potrivească și să cultivați relația care poate deveni una serioasă și să vă căsătoriți.


Horoscop 25 martie 2024 – GEMENI – Se poate să primiți o confirmare, că ați luat un examen, vi s-a aprobat un credit, accesul la o funcție înaltă și va fi un plus de prestigiu.Vă puteți asocia cu niște oameni ca să lucrați în particular, poate e un proiect din cadrul unei fundații, dar nu neapărat.
Horoscop 25 martie 2024 – RAC – Poate ar trebui să aveți mai multă grijă de voi și să faceți niște investigații medicale ca să vă asigurați că aveți energie și sunteți buni sănătate.E cineva care vă invită să-i faceți o vizită fie prin țară, fie prin lume, pe undeva și o să vă rezervați un timp la vară, poate.


Horoscop 25 martie 2024 – LEU – Vouă vi se întâmplă lucruri neașteptate, câștigați o sumă de bani, un premiu, o excursie, un concurs, vă puteți cumpăra și o casă, ori poate o mașină.E momentul să vă așezați la casa voastră și vă interesați de o locuință încăpătoare, și poate fixați și nunta, dacă sunteți convinși.
Horoscop 25 martie 2024 – FECIOARA – Se poate să încasați niște bani și o să vă ajungă pentru o plecare la sfârșit de săptămână într-un city break, sau ca să dați o petrecere că ați repurtat un succes.Vi se dă câștig de cauză într-o situație în care v-ați simțit nedreptățiți și o să vă repoziționați față de niște oameni.


Horoscop 25 martie 2024 – BALANȚA – Vă scoate cineva la cafea să încropiți o colaborare și o să fiți convinși că n-o să fiți supuși unui efort, ci va fi ceva la care vă pricepeți și atunci o să fie ușor.Se pare că o să petreceți ore bune în compania unei persoane care o să vă cucerească cu farmecul ei, dacă sunteți singuri.
Horoscop 25 martie 2024 – SCORPION – O să rezolvați un act care ține de o proprietate și o să vă intrați în drepturi, o să vă puteți ocupa de restul lucrurilor mobilat, să vă instalați în casa respectivă.E posibil să vă lansați într-o nouă aventură profesională și să vă fie apreciată munca, mediul să fie convenabil și anturajul.


Horoscop 25 martie 2024 – SĂGETĂTOR – O să începeți proiecte noi, faceți rost de bani în plus și o să vă permiteți un concediu ca lumea, așa cum ați tot visat și poate o mașină.O să vă străduiți să fiți ceva mai chibzuiți cu banii, că vreți să-i strângeți pentru o plecare dar niște lucruri tot vă mai luați și pentru sufletul vostru.
Horoscop 25 martie 2024 – CAPRICORN – Se poate să primiți și bani și vești bune, poate reluati un hobby care să vă insufle o stare de spirit și mai bună, și o să fie un reviriment vizibil.Poate mai ieșiți și voi pe la mondenități să reactivați niște relații care v-ar putea fi de folos, la o adică, mai schimbati o vară cu… diversi.


Horoscop 25 martie 2024 – VĂRSĂTOR – Se deschid noi oportunități de ieșit la rampă cu ceva care să vă pună într-o lumină favorabilă și o să intrați într-o altă clasă valorică – pe scena socială.Cineva la care visați de multă vreme vă caută și chiar e șansa voastră de a fi fericiți, dacă erati în căutarea perechii de suflet.
Horoscop 25 martie 2024 – PEȘTI – Poate vă îngrijiți mai mult de familie, de sănătatea voastră și de a celor din familie ca să n-aveti surprize în preajma sărbătorilor pascale.Vă puteți implica într-o afacere particulară și să vină de-acolo acei bani cu care să vă puteți misca.