Horoscop 25 Mai 2022 May24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 Mai 2022

Horoscop 25 mai 2022, cu Neti Sandu. Zodia pentru care bat clopotele de nuntă.O zi cu rezolvări! E o agitație pe cer, din care poate ieși ceva bun, că o să avem acea energie cu care să mutăm munții din loc.
Horoscop 25 mai 2022, cu Neti Sandu. Vibrația zilei este 6 și o să avem grijă să păstrăm armonia în familie, ca să fim fericiți.


Horoscop 25 mai 2022 BERBEC – Poate veți face o mișcare radicală și fie vă schimbați serviciul, fie casa, plecați din țară.Inițiativele vă reușesc, dați dovadă de curaj și o să vă depășiți limitele, c-aveți o energie suplimentară și vă mai ajută și anturajul.
Horoscop 25 mai 2022 TAUR – Poate reluați o colaborare care v-ar asigura un confort financiar și ați pune deoparte niște bani de concediu.O să vă alegeți cu niște sume de bani, poate din colaborări, sau vindeți ceva care să vă umple contul, cert e că explorați noi surse de venituri.


Horoscop 25 mai 2022 GEMENI – Se poate să luați niște bani și totodată să aveți plăți mai vechi de făcut și nu mai e loc de amânare – trebuie achitat tot.Se așteaptă un răspuns de la voi și trebuie să analizați bine de tot situația ca să vă fie clar dacă bateți palma pentru o afacere sau urmăriți un proiect și mai consistent.
Horoscop 25 mai 2022 RAC – Relația voastră de cuplu a atins acel prag al maturității și o să semnați și actele de căsătorie până la sfârșitul anului, iar cei căsătoriți își reînnoiesc jurămintele.Se poate crea un context favorabil relansării pe o nouă orbită profesională, e un salt în carieră și va fi și o creștere financiară substanțială.


Horoscop 25 mai 2022 LEU – Poate o să plecați într-o excursie, că v-o fi dor de cineva care locuiește departe și vreți să scurtați distanțele.O să le dați de capăt unor chestiuni legate de ratele bancare, poate mai aveți și taxe, impozite de plătit și o dați zor să fiți cu toate la zi, să nu luati amenzi.
Horoscop 25 mai 2022 FECIOARĂ – Poate vă faceți timp și pentru o relație care v-ar completa, frumos, sufletește dacă n-aveți pe nimeni, e an bun de căsătorie.O să vă cereți drepturile fie într-o audiență, fie în instanță, ca n-a mers cu vorba bună și or să vă reprezinte un avocat, ori poate un impresar care știe cum să pună problema.


Horoscop 25 mai 2022 BALANȚĂ – O să rescrieți politica monetară, că aveți niște sume de returnat și poate va trebui să vă impuneți niște restricții, să faceți economie.Se insistă să intrați într-o combinație partenerială de afaceri, dar vă bântuie o neîncredere că n-ar fi potrivită pentru voi – în câteva zile o să știți ce e de făcut.
Horoscop 25 mai 2022 SCORPION – O să revină acel cineva care a dispărut fără vreo explicație și o să aflați ce are de zis.O să puteți resuscita o relație care a traversat o perioadă mai dificilă și cu bunăvoință și empatie o sa dați dovadă de înțelegere în cuplu și n-o să mai dați impresia de indiferență.


Horoscop 25 mai 2022 SĂGETĂTOR – Vi se propun niște colaborări, dar nu păreți conviși să intrați într-o combinație partenerială, însă peste o săptămână lucrurile vor sta altfel.O să interacționați cu șefii ca să vă dea ce le-ați cerut mai demult și o să urmeze o colaborare mult mai strânsă, c-o să reușiți să vă-nțelegeți și să vă respectați.
Horoscop 25 mai 2022 CAPRICORN – O să mai investiți niște bani în casă, poate reparția, zugrăviți ori schimbați mobilierul, aparatura electrocasnică și costă.Se așează frumos lucrurile în relația de cuplu dar nu înainte de a spune ce vă deranjează la celălalt și să schimbați și voi ceva, dacă vi se reproșează câte ceva.


Horoscop 25 mai 2022 VĂRSĂTOR – Poate aveți de dat examen, sau vă duceți la un interviu ca-ncepeți niște cursuri speciale și trebuie să vă învingeți emoțiile.Intrați la cheltuială că va trebui să vă tineți niște promisiuni, că luați ceva de ultimă generație, mașină de spălat, o plasmă, aspirator, frigider – și contul se cam golește.
Horoscop 25 mai 2022 PEȘTI – O să dați comandă de piese pentru interiorul locuinței și o să vă ocupați și de reamenajare, cu ocazia asta.O să recuperați niște bani și-o s-aveți pentru cheltuielile suplimentare, pe care le-ați fi tot amânat că nu v-ajungeau banii, și-acum ați dat de o lejeritate financiară.