Horoscop  25 Mai 2019 May25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 Mai 2019

Horoscop 25 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor primi o sumă de bani.Horoscop 25 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Se anunță o zi cu plimbări, petreceri, întâlniri. O să avem mai multă grijă şi de noi şi de ai noştri, să avem o stare de spirit bună din care să ne hrănim restul săptămânii care vine, să fim în formă.Vibraţia zilei este 7 şi o să facem aşa, o curăţenie interioară, să ne purificăm sufletul.


HOROSCOP 25 MAI 2019 BERBEC – Se poate să daţi o raită pe la magazine şi o să luaţi nişte lucruri utile pentru casă – poate pentru că o să daţi de ele întâmplător şi nu intenţionat. Voi o să le împliniţi dorinţele copiilor, o să fiţi înconjuraţi de oameni tineri şi o să fie revigorant, că tot aveaţi nevoie de un suflu de prospeţime ca să daţi refresh interior.
HOROSCOP 25 MAI 2019 TAUR – Sufleteşte ar avea de unde să vă fie şi mai bine, şi o să ştiţi ce e de făcut într-o relaţie ca să fie armonie. Se poate să plecaţi într-o excursie şi să vă bucuraţi de revederea unor prieteni pe care-i vedeţi destul de rar din cauza distanţei şi o să fie balsamica, întâlnirea.


HOROSCOP 25 MAI 2019 GEMENI – Poate plecaţi într-un city break şi o să vă mobilizeze, o să vizitaţi locuri care să vă mobilizeze, frumos, pe dinăuntru. E un entuziasm de zile mari şi o să ieşiţi la plimbare, la distracţie, poate daţi de băut pentru că e ziua voastră de naştere, e o atmosferă de party.
HOROSCOP 25 MAI 2019 RAC – Se poate să luaţi avionul şi să ajungeţi la o destinaţie de minivacanţă, ori poate la un eveniment festiv. O să vă mobilizaţi mai uşor decât de obicei să vă duceţi într-o vizită, să staţi cât mai mult la socializare, să vă integraţi într-un grup de oameni cu care să vă armonizaţi.


HOROSCOP 25 MAI 2019 LEU – E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să vi se pară că e exact ce vă trebuie şi să construiţi o relaţie de viitor. Întâlnire cu cineva care vrea să ştie în ce ape se scaldă relaţia voastră pentru că aveţi planuri serioase de viaţă în doi şi aţi avea nevoie de o confirmare din partea fiinţei iubite.
HOROSCOP 25 MAI 2019 FECIOARĂ – Invitaţii de onorat pe la diverse evenimente or să tot fie, numai să aveţi voi dispoziţia interioară potrivită ca să puteţi ieşi pe ici, pe colo. Se poate s-aveţi o ceremonie în familie şi să chemaţi prieteni, rude, să vă bucuraţi împreună de căsătoria unuia dintre ai voştri, sau poate va fi botezat un copil.


HOROSCOP 25 MAI 2019 BALANŢA – E cineva de departe care vrea să vă vedeţi şi e posibil să daţi o fugă până acolo şi să vă întoarceţi mâine, poimâine dimineaţa. Se poate să vă duceţi la o petrecere cu fast, poate fi şi o decernare de premii, şi să vă număraţi şi voi printre laureaţi, c-or să vă fie recunoscute nişte merite.
HOROSCOP 25 MAI 2019 SCORPION – O să dispuneţi de nişte bani ca să vă puteţi mişca, să vă duceţi într-un parc de agrement dacă vă roagă cei mici. Încă vă bucuraţi de o stare de spirit bună şi o să vă puteţi întâlni şi omul potrivit, să aveţi o relaţie care să ducă şi la căsătorie până la sfârșitul anului.


HOROSCOP 25 MAI 2019 SĂGETĂTOR – Se poate s-aveţi un cuvânt de spus la un eveniment, o gală, la o întâlnire amicală, unde se schimbă idei, impresii. Se poate să aveţi o discuţie între patru ochi despre o relaţie care promite şi responsabilităţile care vă revin că vreţi să existe un echilibru.
HOROSCOP 25 MAI 2019 CAPRICORN – Poate pregătiţi o masă mare în familie, sărbătoriţi ceva sau vă strângeţi pur şi simplu c-aveţi nevoie unii de alţii. Poate reuşiţi să faceţi şi ceva treabă pe-acasă să staţi şi cu familia, să vă vedeţi şi cu prietenii, c-aveţi multe de împărtăşit şi unora şi altora.


HOROSCOP 25 MAI 2019 VĂRSĂTOR – O să vă-ntâlniţi cu grupul de prieteni să puneţi la cale o revedere cu mulţi cunoscuţi, poate se căsătoreşte cineva, sau e alt moment festiv. Relaţia voastră sentimentală se poate stabiliza frumos şi să vă-ndreptaţi spre căsătorie, c-aţi avut timp să vă convingeţi că e tot ce vă trebuie.
HOROSCOP 25 MAI 2019 PEŞTI – Poate preparaţi ceva special pentru prietenii pe care-i chemaţi pe la voi şi o să staţi la sueta şi o zi-ntreaga dacă nu mai aveţi şi altceva de făcut. O s-aveţi curaj să scoateţi la plimbare pe cineva care e cam inabordabila, persoană, şi o să vedeţi în ce termeni poate fi analizată relaţia voastră, e de viitor sau nu?