Horoscop  25 Iunie 2019 Jun25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 Iunie 2019

Horoscop 25 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor obține niște bani în plus.O zi cu rezolvări. Sunt lucruri pentru care ne zbatem de multă vreme să le rezolvăm şi abia acum le putea da de capăt şi să lichidăm restanțele.Vibraţia zilei este 7 şi o să luăm o decizie după o analiză profundă.


Horoscop 25 iunie 2019 BERBEC – Se poate să cumpăraţi nişte lucruri pentru casa, poate reamenajaţi terasă, balconul, construiţi un foişor, amenajaţi un grătar. Sunt ceva probleme de familie pe care e bine să le rezolvaţi fără întârziere, poate e cineva bolnav şi nu e de lăsat de azi pe mâine nimic – vedeţi cum faceţi.
Horoscop 25iunie 2019 TAUR – Se poate s-aveţi de dat un examen, un interviu, pentru o angajare, sau pentru o funcţie, şi-o să fie totul cu succes. Se pot schimba multe în viaţa voastră şi o să fiţi chiar şi voi surprinşi de câte lucruri noi sunteţi în stare şi o să faceţi o revoluţie în viaţa voastră.


Horoscop 25 iunie 2019 GEMENI – O să vă meargă mai bine în relaţia de cuplu dacă o să fiţi mai receptivi la problemele partenerului c-o avea nişte greutăţi. O să faceţi un bilanţ financiar şi o să vedeţi în ce barem să va-ncadrati ca să nu depăşiţi bugetul zilnic, şi nici pe cel lunar pentru că nu vreţi să rămâneţi datori.
Horoscop 25 iunie 2019 RAC – Se-anunţă o veste bună, un tete a tete care să declanşeze un declic sufletesc şi o să luaţi o decizie referitoare la viitorul vostru în doi. Or să vă acapareze problemele de tot felul, dar e momentul ideal să scăpaţi de toate greutăţile şi să faceţi progrese vizibile pe mai multe planuri.


Horoscop 25 iunie 2019 LEU – Poate acordaţi un plus de atenţie sănătăţii ca să eliminaţi disconfortul, să fiţi în formă maximă. Se conturează o reuşită, vi se recunosc nişte merite după o perioadă în care vi se făceau numai reproşuri şi o să puteţi spera la o mărire de salariu şi o ridicare în rang, să căpătaţi o funcţie.
Horoscop 25 iunie 2019 FECIOARĂ – E posibil să câştigaţi nişte bani în plus dacă o s-alegeţi o colaborare pe o perioadă mai lungă de timp, vedeţi cum vă orientaţi. E posibil să daţi drumul unui proiect, să puneţi în aplicare o idee mai veche ca să daţi lovitura în afaceri, să vă asiguraţi banii pentru un nivel de trăi mai ridicat.


Horoscop 25 iunie 2019 BALANŢĂ – Cineva care nu vrea să vă piardă se dă peste cap să vă recucerească pentru că doar aşa viaţa are noimă. Se conturează o stare de spirit bună, vi s-a împlinit o dorinţă, sau urmează să se-mplinească în scurt timp şi o să primiţi şi banii de care-aveti nevoie.
Horoscop 25 iunie 2019 SCORPION – E posibil să încasaţi nişte bani cu care aţi putea acoperi nişte datorii către bancă, rate, comisioane. O să se vină cu o ofertă de afaceri, poate are legătură şi cu străinătatea şi se poate să vă puneţi de acord, să începeţi pregătirile în sensul ăsta.


Horoscop 25 iunie 2019 SĂGETĂTOR – O să faceţi o evaluare a banilor din cont să ştiţi dacă vă permiteţi nişte cheltuieli mari sau moderate, că vreţi să plecaţi în concediu. Se poate să vreţi să vă luaţi maşină sau să-i faceţi întâi o revizie să vedeţi dacă e în bună regulă şi dacă nu treceţi la planul B şi vă luaţi alta.
Horoscop 25 iunie 2019 CAPRICORN – Se poate să vă coopteze cineva într-o muncă de echipă şi să vă asiguraţi nişte bani de cheltuială. Se poate să aibă loc o întrunire, o şedinţă, un eveniment legat de serviciu şi se vor lua, probabil, nişte decizii şi e bine să fiţi pe fază.


Horoscop 25 iunie 2019 VĂRSĂTOR – Puteţi încasa o sumă restantă şi pe care s-o cheltuiţi în mare viteză, c-apar numeroase tentaţii cărora n-o să le rezistaţi. O să aflaţi noutăţi despre jobul pe care vi-l doriţi şi o să vă gândiţi dacă să vă duceţi sau nu, ori poate nu e momentul, dar mai spre toamnă o să fie altceva.
Horoscop 25 iunie 2019 PEȘTI – O persoană căreia-i duceţi dorul vă caută şi o să vă dea de urmă, să faceţi cumva să vă-ntâlniţi – neapărat. O să fiţi inventivi şi or să vi se plătească ideile, manopera, puteţi câştiga bani în plus în perioada asta şi să acoperiţi multe goluri din gospodărie.