Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 Iulie 2021

Horoscop 25 iulie, cu Neti Sandu. Peștii vor începe o nouă relație.Horoscop 25 iulie, cu Neti Sandu. O să dăm referesh relaţiilor de prietenie, de dragoste şi celor de familie ca să recâştigăm sentimentul de apartenenţă.Vibraţia zilei este 7 şi o să ştim ce să facem şi ce să spunem că să câştigăm încrederea cuiva.


HOROSCOP 25 IULIE 2021 BERBEC – Poate daţi o fugă la cineva care v-a invitat la un picnic, un grătar, ca să strângeţi relaţiile, că a fost o pauză prea mare de relaţie între voi.
HOROSCOP 25 IULIE 2021 TAUR – O să le faceţi pe plac copiilor, nepoților, strănepoților, oricum copiii sunt principalii beneficiari şi o să vă bucuraţi de plăcerea de a fi împreună acolo unde şi-au dorit.


HOROSCOP 25 IULIE 2021 GEMENI – Chef de plimbare se observă, anturaj pe măsură, la fel şi o să vă petreceţi o zi de relaxare şi care să vă recompună vibe-ul cu care v-aţi obişnuit.
HOROSCOP 25 IULIE 2021 RAC – Poate vă faceţi cadou o plimbare până la Marea Neagră, la noi, la bulgari, ca să dispară stresul şi grija banilor, să luaţi o gură de aer fresh şi să faceţi o baie-n mare.


HOROSCOP 25 IULIE 2021 LEU În continuare sunteţi în vizorul prietenilor care vor să vă ia cu ei în excursii, pe la evenimente şi să faceţi echipă, să vă bucuraţi de un schimb de impresii.
HOROSCOP 25 IULIE 2021 FECIOARĂ – Familia vă vrea prin preajmă poate pentru că e ceva de sărbatorit şi n-oţi mai fi făcut asta de multă vreme poate din cauza pandemiei, sau pentru c-aţi fost plecaţi.


HOROSCOP 25 IULIE 2021 BALANŢĂ – O să luaţi parte la un concert, poate fi un târg cu diverse produse, la care puteţi participa şi voi cu ceva care să vă pună şi pe voi în valoare.
HOROSCOP 25 IULIE 2021 SCORPION – Vă invită cineva la o ceremonie şi dacă nu e prea departe, prin ţară, o să vă duceţi pentru că e rost de atmosferă festivă, care să vă priască.


HOROSCOP 25 IULIE 2021 SĂGETĂTOR – Poate ieşiţi la masă cu prietenii, că de stat acasă v-aţi săturat şi o să mai puneţi la cale nişte ieşiri la sfârşit de săptămână, sau o plecare în vacanţă.
HOROSCOP 25 IULIE 2021 CAPRICORN – Se poate să cheltuiţi nişte bani ca să le oferiţi alor voştri o după amiază reconfortantă la o piscină, sau la o terasă, la un concert în aer liber, undeva.


HOROSCOP 25 IULIE 2021 VĂRSĂTOR – Aflaţi veşti care să vă dea idei şi de afaceri, dar şi de viaţă personală că v-aţi propus multe proiecte anul acesta şi chiar or să vă reuşească.
HOROSCOP 25 IULIE 2021 PEŞTI – E cineva care-şi face timp pentru voi şi ieşiţi la o cafea ca să faceţi cunoştinţă, să aflaţi cât mai multe unul despre celălalt, dacă vreţi un partener de cuplu.