Horoscop 25 Ianuarie 2024 Jan24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 Ianuarie 2024

Horoscop 25 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzute pentru toate zodiile.Horoscop 25 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu Lună Plină și neprevăzute. Se poate să fim față în față cu dorințele noastre și e de văzut dacă sunt realiste, dacă ni le putem împlini, sau să ne repliem cumva.Vibrația zilei este 7 și să încercăm să fim în acord cu noi înșine, pe cât posibil.


Horoscop 25 ianuarie 2024 – BERBEC – Se deblochează o situație și vă puteți croi drum prin tot hățișul de încurcături care apar la tot pasul, dar voi aveți cale liberă să acționați.O stare de bine, că vor fi niște cunoscuți care vă întind o mână de ajutor și se rezolvă mai repede niște treburi.
Horoscop 25 ianuarie 2024 – TAUR – Poate vă invită cineva în alt oraș, să-i faceți o vizită, și dacă nu sunteți până peste cap de treburi în weekend, poate vă duceți dac-o fi și-o fi.O reușită, vi se dă ok-ul pentru un proiect care putea fi demarat anul trecut și abia acum a aterizat și finanțarea.


Horoscop 25 ianuarie 2024 – GEMENI – Vi se fac promisiuni de bani, poate pentru că o să aveți niște proiecte în plus și care o să fie și bine plătite – în curând.Poate v-ați hotărât să urmați niște cursuri și primiți o bursă, ca să plecați în străinătate, ori poate în alt oraș din țară.
Horoscop 25 ianuarie 2024 – RAC – E cineva care vă urmărește în deaproape și o să aflați care îi sunt intențiile, că poate speră să formați un cuplu, că există compatibilitate.Se poate să primiți un ultimatum – o să lucrați într-un parteneriat de afaceri, sau nu-asta trebuie spus.


Horoscop 25 ianuarie 2024 – LEU – O energie debordantă și o să vă socializați cu diverse persoane care au nevoie de priceperea voastră și poate să-i creionați, în postura de lucru.Sunteți pe punctul de a spune DA, în fața ofițerului de stare civilă, că v-ați convins că e o persoană potrivită pentru voi.
Horoscop 25 ianuarie 2024 – FECIOARA – Se pare că o să vă ocupați mai mult de familie, de sănătatea lor și o să le procurați tot ce au nevoie, că poate nu dispun de mijloace materiale, sau de locomotie.Se poate să le fi rămas datori cu o vizită unor rude și o să vă organizați în așa fel încât să ajungeți la o șuetă diseară.


Horoscop 25 ianuarie 2024 – BALANTA – Se poate să lucrați în paralel cu serviciul și să luați mai mulți bani, că aveți nevoie pentru casă, poate și pentru că au crescut cerințele, sau ați ridicat voi standardele.Se poate să vă scoată cineva la masă, poate fi și un motiv special, dar nu neapărat și o să vă bucurați de o atmosferă aparte.
Horoscop 25 ianuarie 2024 – SCORPION – O să ieșiți la rampă cu ceva nou și o să vă bucurați de succes, faceți rost de bani și nu mai duceți grijă zilei de mâine, nu mai e nevoie să vă împrumutați.E multă lume care are pretenții la voi și o să le mulțumiți și pe ei, o să vă ocupați și de treburile personale, printre picături.


Horoscop 25 ianuarie 2024 – SĂGETĂTOR – Poate faceți o rezervare pentru weekend să vă duceți la distracție și încercați să vă achitați de toate obligațiile familiale, ca să vă rămână timp pentru relaxare.Încep să vină banii din particular și o să vă luați ce v-ați propus pentru casă și puneți ceva deoparte pentru excursii.
Horoscop 25 ianuarie 2024 – CAPRICORN – Vi se pot da acei bani pe care-i așteptați de multa vreme și o să cumpărați ce v-ați propus cu ceva timp în urmă și de care aveți mare nevoie.O prezență plăcută, e cineva care o să vă țină companie și poate descoperiți o compatibilitate numai bună pentru o relație.


Horoscop 25 ianuarie 2024 – VĂRSĂTOR – E animație, nu glumă, la voi, poate sărbătoriți ceva acasă, ori la serviciu, ori în societate undeva, că pare să fie lume multă.E cineva care se întoarce după ce a lipsit o vreme și o să vă reacomodați, dacă sunteți dispuși să continuați relația.
Horoscop 25 ianuarie 2024 – PEȘTI – O să puneți umărul la un proiect care v-ar propulsa în carieră și v-ar contura un alt statut, că e momentul să căpătați stabilitate.Vă invită prietenii într-un city break și o să scăpați de stres și o să fie cu bună dispoziție, revigorant.