Horoscop 25 Aprilie 2024 Apr24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 Aprilie 2024

Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție.Horoscop 25 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Intuiția își spune cuvântul și aflăm scurtătura spre succesul pe care ni-l dorim.Vibrația zilei este 7 și o să ne ghidăm după busola interioară!


Horoscop 25 aprilie 2024 – Berbec – O să dați randament mult mai bun la slujbă, la școală o să vă eliberați de lucrurile care vă displac, v-apucați de ceva nou și o să faceți mișcare, o să vă reinventati.O să vă decideți, poate, în ultima clipă unde să vă duceți de 1 mai și poate găsiți bilete last minute pe undeva.
Horoscop 25 aprilie 2024 – Taur – O să primiți răspunsuri, confirmări că puteți începe lucruri și că vor veni banii pe care îi așteptați, căci se mișcă repede lucrurile că or fi, probabil, finanțatori cu dare de mână.E cineva care v-a dus dorul și vă declară, și poate misca ceva pe dinăuntrul vostru și îi dați un răspuns referitor la relație.


Horoscop 25 aprilie 2024 – Gemeni – Se rezolvă chestiuni mai vechi, recuperați bani, bunuri vă asociați cu alți parteneri de afaceri să dați drumul proiectelor noi ca să vă reinventați.Poate o să luați un credit bancar să vă puteți schimba mașina, să vă luați, poate, altă casă, că vine anul vostru special.
Horoscop 25 aprilie 2024 – Rac – O reușită îndelung așteptată – vi se recunoaște un merit și o să fiți puși într-o poziție care vă face mult mai vizibili și lumea o să știe cât de meritorioși sunteți.O invitație să plecați în alt oraș, prin lume, pe undeva și o să vă mobilizați să vă duceți înainte, sau după Paște.


Horoscop 25 aprilie 2024 – Leu – Se poate să vină cineva în vizită și să v-aducă o veste bună că o să puteți ajunge acolo unde vă doriți de sărbători, că o să revedeți pe cineva care v-a lipsit ca aerul.Vi se face o ofertă de job, sau poate de funcție, tocmai ca să nu mai plecați altundeva.
Horoscop 25 aprilie 2024 – Fecioară – Se pare că o să vă încumetați să le cereți șefilor ce vă lipsește și, cu răbdare, le mai amintiți între timp să vă mai dea niște bani, sau aparatură, ori zile libere, un alt proiect.E cineva care vă cere socoteală, că n-ați făcut ce trebuia, sau cum trebuia și o să vedeți dacă e cazul să dați explicații, sau nu.


Horoscop 25 aprilie 2024 – Balanță – Va intra bani și o să-i gestionati în așa fel încât să vă ajungă pentru cheltuielile acestei perioade, alimente, cadouri, datorii lunare și alte restanțe pe care le mai aveți de achitat.Se deslușesc niște lucruri care-au stat ascunse, neclare poate, și o să vă bucurați de o înțelegere mult mai bună în cuplu.
Horoscop 25 aprilie 2024 – Scorpion – O să interacționați cu niște oameni care vă invită să puneți umărul la un biznis care v-ar mai echilibra din punct de vedere financiar și nu e de dat ignor.O să insiste cineva să vă vedeți de sărbători și dacă nu e batut în cuie programul pe care vi l-ați fi făcut o să-i spuneți când vă duceți.


Horoscop 25 aprilie 2024 – Săgetător – Vi se fac promisiuni de job, sau la actualul serviciu vi se dau responsabilități în plus, dar cu recompense de care o să fiți încântați.Scoateți din banii de la saltea să luați lucruri noi pentru casă, că vreți să vă puneți casa la punct, nu neapărat de sărbători, ci că e o nevoie interioară.
Horoscop 25 aprilie 2024 – Capricorn – Se pare că o să-i dați de capăt mașinii și cu actele, și cu funcționarea, dar dacă nu se rezolvă totuși, poate vă hotărâți să vă luați alta mașina.Poate vă mai luați o colaborare că să nu mai stați cu grija zilei de mâine, să vă puteți descurca cu banii și o să vă ajungă de sărbători.


Horoscop 25 aprilie 2024 – Vărsător – Se anunță o perioadă bună în sfera comunicării și cu anturajul și cu colegii de breaslă, la școală o să aveți randament bun și o să fie succes și la interviuri.Se pare că vă urmărește o datorie mai veche și ar fi ideal să scăpați de ea că să nu vă mai stea pe creier.
Horoscop 25 aprilie 2024 – Pești – Inițiativele vă reușesc, aveți magnet și la bani și o să vă simțiți mai stăpâni pe situație, scăpați de starea de degringoladă.O să vă puteți exprima un punct de vedere și să faceți lucruri la care să se alăture și cei care cred în voi.