Horoscop  25 Aprilie 2019 Apr25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 25 Aprilie 2019

Horoscop 25 aprilie 2019. Zodia care va primi o ofertă de nerefuzat.E Joia Mare şi e pace-n suflet. O să ne eliberăm de secrete, de lucruri apăsătoare care nu ne fac bine la sănătate şi lăsam orgoliul la o parte şi ne cerem iertare, dac-am greşit cuiva. Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune.Acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie:


BERBEC: E cineva tânăr care vrea să vadă dacă există compatibilitate între voi şi poate iese o relaţie.O să vă bucuraţi de atenţia pe care-o s-o primiţi şi de la cei dragi şi de la cei care păreau indiferenţi la problemele voastre şi o să vă fie mai uşor cu restul treburilor.
TAUR: O confirmare de la drum c-aveţi cu ce să vă deplasaţi şi unde să dormiţi, dacă plecaţi undeva de Paşte, de 1 mai.Vă încântă cineva cu o colaborare şi o să vă gândiţi de două ori înainte de a accepeta ca să nu vă-ncărcați prea mult programul – şi vedeţi dacă merită banii.


GEMENI: E bine să vă dozaţi eforturile în perioada asta, să nu se acutizeze vreo boală şi s-aveţi grijă să mâncaţi cu măsură.O s-aveţi multe de făcut şi totul pe repede-nainte şi ar avea de unde să vină şi banii, dar să v-aşteptaţi şi la cheltuieli, deloc puţine.
RAC: E cineva care vrea să fiţi împreună şi v-o spune clar şi răspicat, ca să n-aveţi dubii şi un ecou va avea în sufletul vostru.Întrevedere cu nişte oameni care v-au promis câte ceva şi se ţin de cuvânt, să aveţi pe masa de Paşte alimente proaspete şi alte lucruri pe care le-oți fi comandat online.


LEU: Vi se propune un job care să vă suplimenteze veniturile şi să vă convină, dar poate mai apar şi alte oferte până după 1 mai.O să mai luaţi nişte bani de la serviciu şi veţi avea un confort financiar, c-o să vă puteţi repezi şi la munte, la mare, să respiraţi alt aer.
FECIOARĂ: Poate va invită o rudă sau nişte prieteni, acum pe ultima sută de metri să petreceţi o zi, două şi cu ei departe de oraşul vostru.Se adună bani, îi mai scoateţi şi de la puşculiţă să luaţi tot ce vă doriţi de sărbători, să găsiţi delicatese, să aveţi de plimbări, să vă bucuraţi de viaţă.


BALANŢĂ: O s-aveţi prilejul să-ntâlniţi nişte oameni care să vrea să păstraţi legătura, de prietenie sau de afaceri.Parcă tot mai daţi prin magazine de obiecte de uz casnic şi care să vă redecoreze interiorul, le faceţi şi o surpriză alor voştri şi o să fie frumos.
SCORPION: Poate vi se aprobă un credit, o suplimentare, un salariu, două în avans mai ales dacă plecaţi cu familia pe undeva.O să vă ocupaţi de treburile gospodăreşti, de sănătatea familiei, ca să fie toată lumea bună, zdravănă, inclusiv voi, să aveţi parte de sărbători fericite.


SĂGETĂTOR: Vă mai pot intra şi vouă de undeva nişte bani şi să nu renunţaţi la nimic din ce v-aţi propus în perioada sărbătorilor.Voi se pare c-o să vă impuneţi punctul de vedere cu privire la un proiect legat de serviciu şi o s-aveţi şi iniţiative lăudabile referitoare la programul de timp liber.
CAPRICORN: Luaţi bani, faceţi cumpărături şi drumuri,ca să le mai duceţi şi alor voştri câte ceva să vă achitaţi de nişte obligaţii.Se pare c-o să primiţi ajutor din partea unor oameni care sunt trup şi suflet alături de voi şi o să eliminaţi cauza unui disconfort, o să vă descurcaţi fără probleme.


VĂRSĂTOR: E posibil să-ntâlniţi pe cineva, o persoană seducătoare şi să vă lăsaţi fascinaţi de această persoană şi să va-ndrăgostiți lulea.O s-aveţi idei ingenioase pe care-o să le şi puteţi pune în practică şi o să-ncepeți lucruri noi care să vă creeze o altă imagine – profesională – de învingători.
PEŞTI: Poate v-ajută cineva la treabă ca să mai faceţi şi celelalte lucruri pe care numai voi le puteţi rezolva, să nu lăsaţi lucrurile în aer tocmai acum.Se pare că n-o să vă impuneţi restricţii şi să nu vă luaţi lucruri mai scumpe de teamă să nu rămâneţi fără bani c-aveţi planuri mari pentru ai voştri.