Horoscop 24 Septembrie 2021 Sep24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 24 Septembrie 2021

Horoscop 24 septembrie 2021, cu Neti Sandu. Gemenii au o nevoie interioară să se implice în diferite activităţi creative.Horoscop 24 septembrie 2021, cu Neti Sandu. Să-ncercăm cu duhul blândeţii să le venim de hac problemelor cu care ne confruntăm ca să avem şi o satisfacţie sufletească, printre altele.Vibraţia zilei este 6 şi avem acces la armonia universală.


HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2021 BERBEC – Poate-ați atins un termen-limită şi trebuie să-i spuneţi unui angajator dacă sunteți de acord cu oferta de lucru, sau amânaţi pe săptămâna viitoare să vă mai gândiţi.
HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2021 TAUR – Se poate să vă hotărâţi dintr-o dată să porniţi la drum, deşi nu era vorba de-aşa ceva, dar e o invitaţie incitantă de la cineva care nu suportă un refuz.


HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2021 GEMENI – E o nevoie interioară să vă implicaţi în diferite activităţi şi creative şi reacreative, şi dac-aveți ocazia să-i cooptaţi şi pe copii o să fie şi mai bine.
HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2021 RAC – Se poate s-aveţi musafiri azi, mâine şi o să tot pregătiţi diverse, poate pentru c-aţi terminat curăţenia, sau că v-aţi luat lucruri noi prin casă, ori o casă chiar.


HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2021 LEU – E de lucru la serviciu, la şcoală, la bloc, pe starada voastră trebuie dat o mână de ajutor şi o s-o faceţi cu plăcere, că nu pare să fie greu.
HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2021 FECIOARĂ – Încep să se-adune banii în cont dacă mai sunaţi, mai faceţi un apropo că oamenii mai şi uită, şi interesul e al vostru, aşa că insistaţi.


HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2021 BALANŢĂ – Va trebui să vă socotiţi bine banii ca să plătiţi întâi dările şi apoi să vedeţi cu ce plecaţi în excursie, că poate v-ajung, poate nu, banii.
HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2021 SCORPION – Aţi prefera o ieşire la aer, undeva ca să vă mai dezmorțiți și sufleteşte şi trupeşte, dar mai sunt ceva obligaţii familiale care vă reţin. poate totuşi!


HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2021 SĂGETĂTOR – Vă-ntâlniţi cu prietenii c-aţi pus la cale o preocupare de grup, poate fi o excursie, sau e un sport de echipă care v-ar revigora.
HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2021 CAPRICORN – Se pare că va pregătiți de un eveniment care chiar dacă va fi într-un cadru restrâns, tot o să aducă bucurie în familia voastră.


HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2021 VĂRSĂTOR – O să daţi curs unei invitaţii prin ţară că e vreun sărbătorit zilele astea şi nu vreţi să rataţi şi o plimbare ca să mai uitaţi de stresul cotidian.
HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2021 PEŞTI – Poate vă faceţi timp să daţi o raită pe la cumpărături, sau comandaţi totul online şi ieşiţi doar la cafea cu un prieten ca mai puneţi ţară la cale.