Horoscop 24 Septembrie 2016 Sep24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 24 Septembrie 2016

Horoscop 24 septembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. Aflam vesti bune, o s-aveti noi intentii dintre cele mai bune de a le face surprize placute celor pe care-i iubim si sa fim concilianti si cu cei pe care poate nu-i avem, musai, in gratii. Astazi, Gemenii merg la evenimente mondene, iar Leii primesc o veste despre o casatorie.

Horoscop 2016 BERBEC – Va iese-n cale cineva care o sa va demonstreze ca nu v-a uitat, ca absenta n-a sters niste sentimente profunde.
Horoscop 2016 TAUR – Ati putea pleca azi si maine pe undeva, sa va rupeti de grijile zilnice si sa va-ntaorceti cu alt tonus, ridicat.

Horoscop 2016 GEMENI – Va duceti la un eveniment monden si o sa luati pulsul vietii mondene, sa tineti si voi pasul cu ce se-ntampla in cercul vostru de prieteni.
Horoscop 2016 RAC – Se poate sa revedeti dupa o lunga absenta pe cineva care , sufleteste a fost conectat, dar la distanta – acum o sa puteti fi impreuna.

Horoscop 2016 LEU – O veste care sa va umple inima de bucurie, poate auziti despre o casatorie sau despre venirea pe lume a unui copil.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa fiti inconjurati de oameni tineri si va fi un schimb emotional care-o sa va unga pe suflet – o gura de oxigen, nu alta.

Horoscop 2016 BALANTA – Va invita cineva la o sindrofie si o sa reactivati prieteniile de-o viata si-o sa va puneti la curent cu noutatile din anturaj.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa va bucurati de un plus de atentie din partea unei persoane care vrfea sa faca foarte multe pentru voi ca sa v-aduca dovezi de dragoste.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Ii scoateti pe ai vostri la plimbare, la distractie, o s-aveti o agenda incarcata cu vizite si plimbari, drumetii.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Partenerul e putin schimbat si-o sa va ia ceva timp sa descoperiti care e cauza, dar e ceva trecator, nu intrati in panica.

Horoscop 2016 VARSATOR – E posibil sa va simtiti atrasi de cineva pe care-l vedeti pentru prima oara si sa fie o emotie reciproca.
Horoscop 2016 PESTI – O sa luati parte la o manifestare cu public si sa schimbati idei cu oameni de la care aveti ce invata.
Horoscop Azi 24 Septembrie 2016