Horoscop 24 Octombrie 2023 Oct23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 24 Octombrie 2023

Horoscop 24 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Vin bani, poate fi o mărire de salariu, ori vreo primă.Horoscop 24 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Rezolvări azi. E o geometrie perfectă pe cer şi o s-o putem folosi la tot ce avem noi nevoie ca să reuşim, ca să ne fie mai bine.Vibraţia zilei este 6 şi am face bine să păstrăm ordinea, alinierea frumoasă de pe cer, la noi, în cuplu, în familie.


Horoscop 24 octombrie 2023 – BERBEC – Se anunţa nişte bani, pot fi şi din nişte datorii mai vechi, bani împrumutaţi cuiva şi care vă sunt returnaţi şi-o s-aveţi pentru plimbările din weekend.O să daţi un plus de culoare locuinţei şi o să faceţi unele modificări ca să fie mai frumos şi confortabil la voi acasă.
Horoscop 24 octombrie 2023 – TAUR – O s-aveţi motive de bucurie, sunt nişte oameni care vă oferă ceva de lucru şi s-ar putea să vă convină şi ca bani şi că timp de lucru, ca durată.Vine cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi dacă e loc liber în inima voastră poate faceţi câţiva paşi împreună.


Horoscop 24 octombrie 2023 – GEMENI – Se observă nişte beneficii şi o să vă bucuraţi de aprecieri din partea unor oameni care, în sfârşit, vă apreciază şi va considera muncitori şi talentaţi, valoroşi.Se anunţă o sumă de bani care v-ar ajuta să mai luaţi câte ceva pentru casa şi să vă îngrijiţi de sănătatea familiei.
Horoscop 24 octombrie 2023 – RAC – O să vă bucuraţi de susţinere din partea unor apropiaţi, colegi, prieteni, rude, care pun umărul la nişte treburi urgente şi vă-nsoţesc acolo unde aveţi treabă.Se poate să se ivească vreo colaborare şi-ţi putea face rost de nişte bani în plus la bugetul familiei.


Horoscop 24 octombrie 2023 – LEU – Relaţia cu partenerul de cuplu trece printr-o perioadă de filtru şi ar trebui renunţat la lucrurile pe care nu le agresaţi.O întâlnire care poate aduce un plus de adevăr că să puteţi merge departe într-o relaţie, care poate fi şi de afaceri.
Horoscop 24 octombrie 2023 – FECIOARĂ – Se deblochează nişte situaţii şi o să faceţi progrese, atât în plan profesional, cât şi personal, ca lucrurile or să se lege frumos.Or să tot vina bani, chiar dacă vor fi şi sume mici, per total or să-nsemne ceva, totuşi.


Horoscop 24 octombrie 2023 – BALANŢA – V-aţi putea asocia cu nişte oameni ca să puneţi pe roate o afacere şi o să faceţi rost de bani lin plus c-aveţi nevoie pentru diverse, mai ales pentru copii.Vin bani, poate fi o mărire de salariu, ori vreo primă, e ceva compensatoriu.
Horoscop 24 octombrie 2023 – SCORPION – Se anunță câştiguri, vin bani de undeva şi o să vi se propună să puneţi umărul la o colaborare i de aici or să mai vină nişte bani în plus.Poate vă puneţi casa la punct, înlocuiţi piesele uzate şi luaţi altele noi, va m,ai ocupaţi şi de exteriorul locuinţei, de garaj.


Horoscop 24 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – Poate vă găsiţi ceva nou de lucru, fie la acelaşi serviciu, fie în altă parte şi o să vă declaraţi mulţumiţi după o perioadă în care nu v-a fost apreciată muncă.Se poate rezolva o problemă de sănătate, un tratament îşi face efectul şi o să aveţi tonus, randament bun la treabă.
Horoscop 24 octombrie 2023 – CAPRICORN – O definitivare, poate primiţi un credit bancar să vă puteţi lua o casă, ori poate v-aţi găsit o maşină şi vreţi s-o cumpăraţi, chiar şi la mâna a doua.Se poate să bateţi palma pentru un contract care v-ar aduce bani şi alte colaborări, în perspectivă.


Horoscop 24 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – Poate o să daţi zor să duceţi la bun sfârşit un proiect în care v-aţi pus mari speranţe şi o să culegeţi roadele, că va fi unul de succes.O să apară cineva care să vă ţină isonul la plimbare, la cumpărături, la preocupările care ţin de un proiect particular, poate fi şi un hobby.
Horoscop 24 octombrie 2023 – PEŞTI – Sfera partenerială e activată şi o să fie un moment decisiv pentru relaţie că poate o să luaţi în calcul şi o căsătorie, pe lângă mutatul împreună.O reuşită în sfera comunicării şi poate o să vă impuneţi un punct de vedere într-un grup, o colectivitate.