Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 24 Noiembrie 2020

Horoscop 24 noiembrie 2020. Un contract cu un salariu consistent pentru această zodie.E bine să-ndraznim, să ne-nvingem fricile, să avem mai multă încredere în noi c-o să reuşim ce ne-am propus.Vibraţia zilei este 11 şi intuiţia ne spune ce s-alegem ca să ne meargă şi mai bine. O zi a curajului.


BERBEC: Vă cheamă cineva în străinătate să munciţi sau să urmaţi nişte cursuri, dacă nu cumva iubirea vă poartă paşii prin depărtări, poate vă căsătoriţi acolo.
TAUR: O să puteţi scăpa de acele kilograme în plus, care vă displac şi o să fiţi cât se poate de încântaţi de noul look, o să păreţi şi mai tineri, fresh.


GEMENI: Apare cineva în viaţa voastră şi o să aveţi pentru cine să vă mobilizaţi ca să faceţi cele mai îndrăzneţe lucruri, pentru că potenţialul e uriaş.
RAC: O să puneţi la punct un contract de angajare şi să vă ţineţi serios, de treabă, să umpleţi contul, c-aveţi nevoie de bani să vă luaţi casă, maşină.


LEU: O dragoste cu năbădăi şi o să vreţi să rămâneţi împreună, să construiţi o relaţie stabilă, să fiţi la casa voastră pentru tot restul vieţii.
FECIOARĂ: Le puteţi cere șefilor o mărire de salariu, aparatura nouă, ori alte avantaje, ca să vă puteţi ocupa şi de voi, de sănătatea voastră.


BALANŢĂ: Câştiguri la voi – o să ştiţi să profitaţi de nişte ocazii care vă ies în cale şi să faceţi acele schimbări care să vă facă viaţa mai uşoară şi mai frumoasă.
SCORPION: Se observă mai mulţi bani în cont, poate mai contribuie şi altcineva din familie la rotunjirea veniturilor şi o să vă permiteţi mai multe lucruri decât pân-acum.


SĂGETĂTOR: E un entuziasm care v-ajută să treceţi peste orice lucru care s-ar putea să nu vă convină şi daţi drumul proiectelor noi care să vă repună pe firmament.
CAPRICORN: Voi vă faceţi planuri cu bătaie lungă şi căutaţi susţinere financiară, ca să vedeţi dacă vă-ncumetați la o afacere sau lăsaţi pentru începutul anului.


VĂRSĂTOR: Se poate să vă-mpliniți menirea, să le fiţi de cel mai mare ajutor unor oameni care se află într-un impas şi o să vi se mulţumească pentru solicitudine.
PEŞTI: Întrevedere cu cineva care visează cu ochii deschiși la o relaţie cu voi şi o să fiţi pe aceeaşi lungime de undă, gata pregătiţi pentru un parteneriat de cursă lungă.