Horoscop 24 Noiembrie 2016 Nov24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 24 Noiembrie 2016

Horoscop 24 noiembrie. Capricornii primesc o veste mult asteptata, iar Scorpionii obtin astazi bani.Horoscop 24 noiembrie.O sa fim pregatiti pentru orice situatie neprevazuta, si chiar o sa ne puptem depasi limitele, pentru ca suntem in zodia Sagetatorului care avanseaza rapid si arde etapele. Vibratia zilei este 6.

Horoscop 2016 BERBEC – O veste buna, va invita cineva in alt oras, poate va aflati la inceputul unei relatii si o sa vedeti care e bagajul comun, si o sa intuiti cum o sa decurga relatia.
Horoscop 2016 TAUR – Posibila negociere care se poate incheia cu bine, si sa castigati mai multi bani de-acum inainte, sa obtineti un contract pe termen lung, sa aveti stabilitate financiara.

Horoscop 2016 GEMENI – Voi va puteti implica intr-un proiect de timp liber si sa v-alegeti niste oameni capabili sa tina pasul cu voi, ca e greu sa aiba cineva atat de multa energie ca voi.
Horoscop 2016 RAC – O sa intrati intr-o perioada de cheltuieli, c-or sa apara si diverse lucruri neprevazute, pe langa cele pe care le programaserati si o sa trebuiasca sa fiti cumpatati, mai economi.

Horoscop 2016 LEU – Poate va luati inima-n dinti sa le cereti sefilor niste inlesniri, bani in plus sau pe cei pe care vi i-am promis si nu vi i-au dat la timp, ca edreptul vostru.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa va ocupati de familie, de treburile gospodaresti, poate angajati o firma sa se ocupe de curatenie sau poate va mutati, ori aveti nevoie de bona la copii.

Horoscop 2016 BALANTA – Apar provocari pe mai multe planuri, si la serviciu si acasa, si in sfera sociala, o sa aveti cate ceva de spus si de facut, mai mult ca oricand.
Horoscop 2016 SCORPION – Or sa va intre niste bani in cont si-o sa va descurcati cu cheltuielile zilnice, si se contureaza o suma suplimentara, poate din colaborari sau vindeti ceva..

Horoscop 2016 SAGETATOR -Ati putea cumpara o casa, dupa ce in prealabil ati vandut-o pe cea in care ati locuit si sa rezolvati problema spatiului – poate se mareste familia.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se poate sa vi se confirme c-ati trecut un examen, ca vi s-a aprobat un nou proiect la serviciu si intrati intr-o alta etapa de viata.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa interactionati cu oameni care se lupta pentru o cauza si o sa gasiti si voi ceva cu care sa veniti in completare, sa-i sprijiniti cu idei si mana de lucru.
Horoscop 2016 PESTI – Voua vi se da ok-ul pentru o afacere care poate insemna rampa voastra de lansare in cariera, si o sa intrati intr-o alta clasa valorica, o sa conteze la CV.
Horoscop Azi 24 Noiembrie 2016