Horoscop 24 Martie 2024 Mar23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 24 Martie 2024

Horoscop 24 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care cheltuie cu ușurință niște bani.Horoscop 24 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. Sperantele pe care ni le-am facut au acoperire in realitate si o sa ne intalnim cu oamenii dragi care ne-au fost alaturi la bine si la greu.Vibratia zilei este 6 si o sa tesem o panza de armonie in jurul vostru ca sa fim fericiti.


Horoscop 24 martie 2024 – BERBEC – O invitație de nerefuzat, la un party și o să vă duceți cu dragă inimă că e cineva la care țineți și o să revedeți acolo și o serie de prieteni cărora le-ați dus dorul.Poate organizați o întâlnire cu rude și prieteni și o să fie distracție că atmosfera o să fie de soi.
Horoscop 24 martie 2024 – TAUR – Se poate să vă simțiți împliniți sufletește că a reapărut în viața voastră cineva care nu v-a uitat și vrea să mai încercați să reaprindeți flacăra iubirii.Poate-i chemați la voi la masă pe veri, pe nepoți, mai vin și prieteni, poate chiar aveți și un motiv să vă adunați în jurul unei mese cu bunătăți – sărbătoriți ceva.


Horoscop 24 martie 2024 – GEMENI – O reușită în planul comunicării – poate – abia acum o să puteți vorbi față în față cu persoana care v-a alimentat imaginația că puteți fi împreună.Sunt oameni pe care nu i-ați mai văzut de ceva vreme și poate puneți la cale un proiect – poate fi de timp liber.
Horoscop 24 martie 2024 – RAC – E cineva la care țineți și vrea să faceți echipă la distracție, să plecați împreună pe undeva ca să vă deconectați, să vizitați niște locuri speciale.O ceremonie, se căsătoresc niște prieteni, rude și o să fiți și voi de față când or să-și schimbe jurămintele.


Horoscop 24 martie 2024 – LEU – O să cheltuiți cu ușurință niște bani și o să puteți da o fugă la prietenii din alt oraș, pot fi și din străinătate, la o adică.O să vă primească cu brațele deschise prietenii din alt colț de țară și o să fie o bucurie să petreceți un timp împreună.
Horoscop 24 martie 2024 – FECIOARA – Se poate să primiți o veste care să vă aprindă imaginația și să vă pregătiți, sufletește, pentru o relație care v-ar umple golul din inimă.O să dați zor să fiți gata cu treburile casnice că să o puteți porni la drum, să aveți timp să vă și întoarceți până noaptea.


Horoscop 24 martie 2024 – BALANȚA – O să puteți înțelege și accepta o situație care v-a dat de furcă și o să adoptați o altă strategie că să vă refaceti viața sentimentală, să fiți și voi fericiți.Se poate să aibă loc prima întâlnire la față cu cineva care vă face ochi dulci online, de ceva vreme și o să fie cu emoții.
Horoscop 24 martie 2024 – SCORPION – Vi se lansează invitația să plecați în plimbare prin țară cu grupul de prieteni și poate vă mobilizați ușor să vă alăturați grupului.Poate e ziua când lansați cererea în căsătorie, sau doar o declarație de dragoste care ar înmuia orice inimă.


Horoscop 24 martie 2024 – SĂGETĂTOR – Are loc un eveniment în care v-ați putea implica și voi că să dați culoare petrecerii și o să faceți cunoștință cu alta lume că să rămâneți conectați la ce se întâmplă pe scena socială.O să revină cineva care încă mai crede în puterea sentimentelor și o să vă scanati și voi emoțiile să vedeți cum stați.
Horoscop 24 martie 2024 – CAPRICORN – Poate mai dați o căutare online să alegeți niște piese de mobilier, sau altceva care vă lipsește prin casă și o să vă completați lipsurile, creați un alt confort acasă.E un grup de prieteni care vrea să luați parte la o aniversare, să vă bucurați cu toții de faptul că vă reintalniți.


Horoscop 24 martie 2024 – VĂRSĂTOR – Agenda pare încărcată, și se poate să fiți selectivi cu prietenii pe care o să-i vizitați, sau cu care o să ieșiți la întâlnire, asta în funcție de starea voastră de spirit.O să puteți da o fugă prin împrejurimi dacă vă invită cineva la masă, sau ca să faceți cafeaua împreună, să mai povestiți.
Horoscop 24 martie 2024 – PEȘTI – Se poate să fiți incluși pe o listă cu favoriții, ca să luați parte la un eveniment festiv, poate luați și un premiu.Reapare cineva care-și repune în funcțiune farmecele că să vă cucerească pentru că nu poate fără voi.