Horoscop 24 Mai 2023 May23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 24 Mai 2023

Horoscop 24 mai 2023, cu Neti Sandu. Se adună bani şi o să vă completaţi lipsurile.Horoscop 24 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi a provocărilor E bine să fim pe recepţie, să nu treacă o şansă uriaşă pe lângă noi, ci să fructificăm o idee, o ofertă de lucru, sau de investiţie.Vibraţia zilei este 6 şi o să ne bucurăm de o vorbă bună, o prezenţă plăcută.

Horoscop 24 mai 2023 – BERBEC – O apariţie seducătoare şi dacă nu sunteţi într-o relaţie o să vă lăsaţi prinşi în joc şi vine şi vacanţă şi poate o să aveţi o companie foarte agreabilă.O să v-alegeţi o preocupare de timp liber care să vă deconecteze, poate practicaţi un sport, sau vă cultivaţi nişte calităţi, un hobby.
Horoscop 24 mai 2023 – TAUR – Noutăţi, care de care, o s-aveţi de făcut o selecţie, c-or să fie nişte parteneri de afaceri care vor să vă propună un job, diverse colaborări şi o s-aveţi de unde să alegeţi.O să perfectaţi sfera comunicării şi poate vă impuneţi punctul de vedere pe o platformă online şi o să vă meargă bine.

Horoscop 24 mai 2023 – GEMENI – Se poate să vă daţi întâlnire cu un om de afaceri ca să vă consultaţi în privinţa unui proiect care o să v-aducă bani şi o altă perspectivă profesională.Sunteţi prinşi cu multe treburi şi o să fie un efort să vă achitaţi de toate obligaţiile, dar vin, ele şi recompensele cât de curând.
Horoscop 24 mai 2023 – RAC – O să vă organizaţi timpul să v-ajungă şi pentru familie, dar să mai ieşti şi pe la mondenităţi, să nu va sihăstriţi de tot, să vă extindeţi relaţiile.Se adună bani şi o să vă completaţi lipsurile ca să aveţi tot ce vă trebuie acasă şi să programaţi o ieşire în weekend, pe cât posibil.

Horoscop 24 mai 2023 – LEU – Vin provocări pe mai multe planuri, dar vouă vă plac, sunteţi în elementul vostru şi or să fie cu muncă şi consum emoţional, iar rezultatul va fi unul bun.Poate vă cumpăraţi lucruri noi, vă schimbaţi maşina, vă pregătiţi de o plecare în vacanţă, sau doar în weekend.
Horoscop 24 mai 2023 – FECIOARĂ – O să daţi drumul proiectelor noi c-aveţi idee, inspiraţie, chef de treabă și, ca de obicei, şefii vor aprecia – vedem dacă o să vă vadă şi la bani.Vă mai luaţi câte ceva pentru casa, vă scoateţi banii să v-ajungă şi pentru ieşit pe undeva la aer curat, să mai vedeţi şi alte locuri.

Horoscop 24 mai 2023 – BALANŢA – O să vă bucuraţi de confort efectiv, o să vină acea persoană la care visaţi de multă vreme şi o să vă puteţi construi o relaţie şi să fiţi fericiţi.Se poate să se creeze un context numai bun de afirmare şi să primiţi aprecieri la scena deschisă.
Horoscop 24 mai 2023 – SCORPION – Se vine cu oferte de colaborare şi se poate chiar să v-alegeţi cu un job permanent şi să scoateţi la iveală resursele pe care le-aţi ţinut la secret.O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea cuiva care-şi doreşte să fiţi un cuplu şi o să exersaţi traiul în doi, în formula asta.

Horoscop 24 mai 2023 – SĂGETĂTOR – O să vă iasă în cale cineva care o să vrea să vă facă totul pe plac, dar sunteţi cam derutanţi în perioada asta și n-o să ştie omul ce să creadă.Poate strângeţi bani să plecaţi pe undeva în weekend, mai ales dacă e un motiv special, vreo nuntă, o zi aniversară.
Horoscop 24 mai 2023 – CAPRICORN – Are loc o întâlnire importantă şi va trebui să luaţi o decizie ca să ştiţi dacă sunteţi dispuşi să lucraţi într-o anumită combinaţie partenerială, sau nu.Se poate să vi se aprobe fie un împrumut, fie o amânare a unor rate c-aveţi alte cheltuieli neprevăzute luna asta.

Horoscop 24 mai 2023 – VĂRSĂTOR – Se încearcă cooptarea voastră într-un proiect care să vă solicite, într-adevăr cam mult, dar se pare că merită, din punct de vedere financiar.Vi se face curte şi dacă sunteţi într-o relaţie nu vă interesează, e clar, iar dacă sunteţi singuri o să fiţi pe recepţie.
Horoscop 24 mai 2023 – PEŞTI – O să cheltuiţi nişte bani ca să vă puneţi casa la punct, poate mai construiţi ceva pe lângă şi o să mai acceptaţi şi un job suplimentar, în cazul în care nu v-ajung banii.O problemă de sănătate s-ar putea să vă cam strice liniştea şi o să trebuiască să vă duceţi la doctor ca să aflaţi ce tratament vă trebuie.