Horoscop 24 Februarie 2024 Feb23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 24 Februarie 2024

Horoscop 24 februarie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu noutăți. Ce aduc astrele de Dragobete pentru fiecare zodie în parte.Horoscop 24 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Luna Plina cu noutăți. O să vrem să facem cât mai multe lucruri, să ne vedem cu cei dragi, să ne plimbăm, să dăm o fugă prin împrejurimi, să participăm și la evenimente festive.Vibrația zilei este 6 și o să-i facem pe cei din jur să se simtă cât mai bine.


Horoscop 24 februarie 2024 – BERBEC – Poate e o petrecere în familie, e o sărbătoare și îi chemați și pe prieteni și o să vă simțiți cu toții bine, că nu v-ați mai fi văzut de multă vreme.Poate plecați cu ai voștri pe undeva prin țară sau pe la vecinii din alte țări în plimbare.
Horoscop 24 februarie 2024 – TAUR – Vi se fac promisiuni de afaceri bănoase când vă întâlniți pe la mondenități, găsiți și investitori și o să vă puteți apuca, în curând, de treabă, că aveți de lucru, nu glumă.Se poate să primiți o invitație de onoare la vreo gală, un spectacol, ori e o cununie religioasă și o să fie cu fast.


Horoscop 24 februarie 2024 – GEMENI – Poate vă scot prietenii la plimbare, să revedeți niște buni prieteni și niște locuri dragi, încărcate de amintiri și o să vă încărcați frumos bateriile.Se poate să întâlniți în drumurile voastre pe cineva care își dorește să vă cunoașteți mai bine și poate vreți și voi același lucru.
Horoscop 24 februarie 2024 – RAC – O să aveți de ales între o plecare în excursie și rămasul acasă unde îi veți chema pe niște prieteni pe la voi ca să mai povestiți de una, de alta.Poate le faceți o surpriză celor mici și îi duceți într-o stațiune de agrement la schi, la săniuș, patinoar, să facă mișcare.


Horoscop 24 februarie 2024 – LEU – E rost de distracție, o să se subțieze și contul, dar nu o să vă mai uitați la bani când o să-i vedeți fericiți pe ai voștri și pe prieteni.O să tot primiți invitații să ajungeți pe la evenimentele de prin târg, dar nu o să vă puteți duce peste tot și o să fiți selectivi.
Horoscop 24 februarie 2024 – FECIOARA – Poate e un eveniment festiv în familie și o să strigați adunarea să vină toți cei dragi să vă distrați împreună că e ceva deosebit care trebuie onorat.Vă caută cineva care v-a dus dorul și a făcut tot posibilul să vă întâlniți că aveți multe să vă spuneți și poate luați o decizie.


Horoscop 24 februarie 2024 – BALANȚA – O să vă puteți reface și voi viața sentimentală și să vă și căsătoriți, dacă lucrurile merg bine că ați atins în prag de maturitate.O să răscoliți prin contul bancar să scoateți din fondul de economii să ieșiți la distracție cu ai voștri.
Horoscop 24 februarie 2024 – SCORPION – O să faceți cunoștință cu cineva care are intenții serioase de căsătorie și o să vă evaluați și voi starea de spirit să vedeți dacă rezonați într-adevăr.O să dați curs unei invitații și poate dați o fugă prin țară să-i ziceți un “La mulți ani” cuiva drag.


Horoscop 24 februarie 2024 – SĂGETĂTOR – O întrunire de familie v-ar aduna în jurul mesei să vă bucurați de o veste bună, de căsătorie, de aducerea pe lume a unui copilaș și o să fie toată lumea fericită.Sunt niște rude pe care nu le-ați mai fi văzut de un car de ani și poate vă repeziți până la ele, prin țară.
Horoscop 24 februarie 2024 – CAPRICORN – Poate le-ați făcut o promisiune copiilor că-i duceți pe o pârtie să schieze, să se dea cu săniuța, cu placa, și să se bată cu bulgări de zăpadă, dacă mai e zăpadă.O să fiți mai generoși cu ai voștri, îi scoateți pe la mondenități, poate vă duceți și la un restaurant că aveți ceva de sărbătorit.


Horoscop 24 februarie 2024 – VĂRSĂTOR – E un eveniment la care vreți să fiți și voi de față că aveți de transmis un mesaj, și poate vă reuniți forțele cu mai vechii prieteni să reluati niște îndeletniciri comune, un hobby.O să cam zboare banii din cont că nu aveți de gând să stați în casă, ci să treceți în revistă mondenitățile de prin târg.
Horoscop 24 februarie 2024 – PEȘTI -0 E animație, poate fi ziua voastră de naștere sau e o nuntă, se întâmplă ceva care adună lume multă și o să fie distracție, faceți și noi cunoștințe.O să vă bucurați de venirea cuiva și o să aflați o serie de lucruri care vă pot schimba viața în bine, vă pot da o nouă direcție în viață.