Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 24 Februarie 2021

Horoscop 24 februarie, cu Neti Sandu. Berbecii vor câștiga sume mari de bani.Horoscop 24 februarie, cu Neti Sandu. Să pornim de la un gând, o idee şi să construim o lume a noastră, care să fie mai bune şi-n care să-ncapă şi ceilalţi.Vibraţie zilei este 5 şi s-avem curaj să ne aventurăm – cu măsură.


HOROSCOP 24 FEBRUARIE BERBEC – Se-anunţă bani, dar o sa depinde şi de flerul vostru în afaceri ca să câştigaţi mai mulţi, să fiţi evaluaţi la justa voastră valoare.
HOROSCOP 24 FEBRUARIE TAUR – Aţi putea ieşi la rampa cu ceva care să vă aducă un plus de valoare, să vă doborâţi propriile recorduri, să vă reinventaţi – chiar aşa, peste noapte.


HOROSCOP 24 FEBRUARIE GEMENI – Poate bateţi palma pentru un contract cu un partener străin şi o să-l puteţi dezvolta pe parcursul anului pentru c-aveţi multe idei cu care să vă relansaţi.
HOROSCOP 24 FEBRUARIE RAC – Prezenţa cuiva o să v-aducă o linişte sufletească de care-aveati mare nevoie, că v-aţi făcut prea multe griji în ultima vreme şi v-au epuizat resursele interioare.


HOROSCOP 24 FEBRUARIE LEU – Sunteţi pe punctul de a semna un contract şi o s-aveţi posibilitatea de a vă spori vizibilitatea, în sfera profesională, ca să căpătaţi notorietate.
HOROSCOP 24 FEBRUARIE FECIOARĂ – Poate vă lăsaţi ispitiţi de un angajator care va pune la dispoziţie nişte lucruri pe care le-aţi tot cerut şi la actualul serviciu, dar pe care nu le-aţi putut obţine.


HOROSCOP 24 FEBRUARIE BALANŢĂ – Relația sentimentală se animă frumos, probabil aţi găsit numitorul comun şi a dispărut defazarea care va ţinea departe sufleteşte – unul de celălalt.
HOROSCOP 24 FEBRUARIE SCORPION – O să puteţi face o investiţie serioasă, poate vă luaţi fie o casă, fie o maşină, poate fi şi o ofertă de vacanţă, dac-aveti curajul să vă aventuraţi departe de casă.


HOROSCOP 24 FEBRUARIE SĂGETĂTOR – Pot fi remarcabile rezultatele de la şcoală, de la examene şi o să mergeţi mai departe cu studiul şi puteţi semna şi tot felul de acte importante.
HOROSCOP 24 FEBRUARIE CAPRICORN – E posibil să obţineţi o sponsorizare, nişte fonduri cu care să demaraţi o afacere, sau mai multe, dacă sunteţi pricepuţi şi o să va-mbogatiti.


HOROSCOP 24 FEBRUARIE VĂRSĂTOR – Ideile voastre or să prindă contur, rădăcina chiar, şi o să aveţi o bază solidă pe care să contruiti pe tot parcursul anului – diverse.
HOROSCOP 24 FEBRUARIE PEŞTI – Apar lucruri noi în viaţa voastră care să v-aducă echilibru şi să puteţi fi şi voi fericiţi, într-adevăr, să vă descoperiţi pe voi înşivă, s-aveţi nişte revelaţii.