Horoscop 24 Decembrie 2023 Dec24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 24 Decembrie 2023

Horoscop 24 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Ce se întâmplă cu zodiile în Ajunul Crăciunului.Horoscop 24 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu așteptări. O să ne dăm tot interesul să fie totul bun și frumos în jurul vostru, ca să intrăm în atmosfera sărbătorii de Crăciun.Vibrația zilei este 6 și este despre armonie – să o creăm și să o cultivăm.


Horoscop 24 decembrie 2023 – BERBEC – Se poate să vă tot plimbați, că ați tot vorbit unul cu altul și o să aveți de ales, că ofertele curg, și chiar aveți chef de plimbare și să vă întâlniți cu lumea.O să vă pregătiți și pentru masa festivă de la miezul nopții și pentru o eventuală plecare ca să petreceți altundeva Anul Nou.
Horoscop 24 decembrie 2023 – TAUR – O să mai faceți comandă online pentru diverse lucruri de care nu vă puteți lipsi și o să fie o cheltuială, dar o să merite.Poate n-ați nimerit, totuși, cadoul ideal pentru partener și mai faceți încă o încercare, dați fuga și luați altceva.


Horoscop 24 decembrie 2023 – GEMENI – Surprizele se țin lanț și o să vă bucurați de revederea cuiva care nu zicea că vine și invitația de Revelion o să vă surprindă, că vă pierduserați orice speranță să plecați undeva.Se poate să aflați că vi s-a aprobat un contract, că o să începeți să lucrați imediat după sărbătorile de iarnă.
Horoscop 24 decembrie 2023 – RAC – O să vă dați peste cap să iasă totul la mare artă, să vă reușească preparatele, să fie casa – bec, frumos decorată și să vă rezervați vouă un timp, să dați refresh înfățișării.Vi se lansează invitația să le faceți onoarea unor apropiați să treceți pe la ei, dar asta poate mâine.


Horoscop 24 decembrie 2023 – LEU – Se poate să apară din senin cineva care să vă lumineze viața, dacă n-aveți pe nimeni, și să vă descoperiți o latură pe care n-ați avut prilejul s-o cunoașteți.Poate o să le pregătiți copiilor ceva special, o minipetrecere a lor, că le-ați tot promis-o.
Horoscop 24 decembrie 2023 – FECIOARĂ – E posibil să lăsați totul și să mutați petrecerea la părinți, la rude, la o cabană, ca să fiți împreună cu cei pe care-i simțiți cel mai aproape de sufletul vostru.O să aveți parte de cadouri frumoase și emoția cea mai mare e când or să desfaca toți cei dragi cadourile de la voi.


Horoscop 24 decembrie 2023 – BALANȚĂ – E posibil să vină și cineva neanunțat, dar extrem de binevenit, la masa festivă și să aflați ceva care să vă modifice traseul următoarelor zile, și destinația.O să dispuneți de niște bani ca să puteți pleca zilele astea și păstrați surpriza până la miezul nopții.
Horoscop 24 decembrie 2023 – SCORPION – Pare să vă fi trecut supărările, oboseala chiar dacă mai sunt niște bani de recuperat or să vină și aceia și o să vă puteți distra cât cuprinde, zilele astea.Se poate să primiți o înștiințare că vi s-au rezolvat chestiuni mai vechi și că vă puteți lua și banii cuveniți.


Horoscop 24 decembrie 2023 – SĂGETĂTOR – E animație la voi, o efervescență care vă ține în priză și o să vă întâlniți cu diverse persoane care o să aducă un plus la cutia voastră de valori, un câștig sufletesc.Poate a sosit momentul să vă faceți și vouă un cadou mai consistent și să fie răsplată pentru toată munca voastră.
Horoscop 24 decembrie 2023 – CAPRICORN – O bucurie a revederii unor oameni care înseamnă enorm pentru voi și o să refaceți legătura de altădată cu întregul familion și cu prietenii care se vor perinda și ei pe parcursul nopții.Poate a mai rămas ceva de spus și de făcut ca relația de cuplu să meargă și mai bine și veți face tot ce trebuie în noaptea aceasta.


Horoscop 24 decembrie 2023 – VĂRSĂTOR – Sunt prieteni care v-au făcut promisiuni de susținere din mai multe puncte de vedere, dar nu s-au putut ține de cuvânt și o să trebuiască să vă descurcați cu toate treburile.O să vă convingeți că persoana care v-a promis că vine o va face pentru că vă iubește, și atât e tot ce contează.
Horoscop 24 decembrie 2023 – PEȘTI -Se pare că sunteți invitați la masa de Crăciun la niște rude apropiate, dar o să preferați să rămâneți la voi acasă, cu ai voștri, cu familia.O să acceptați invitația pentru mâine să vă duceți la niște prieteni care v-au dus dorul.