Horoscop 24 Decembrie 2016 Dec24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 24 Decembrie 2016

Horoscop 24 decembrie 2016. Berbecii se trezesc cu invitatie neasteptata iar Leii ar putea face pasul decisiv in relatie.Sunt numeroase detaliile de pus la punct, sa ne iasa totul la mare arta, sa ne bucuram impreuna cu familia si cu prietenii intr-o astfel de noapte care-anunta fericire. Vibratia zilei este 6 si e o zi a impacarii cu noi insine si toata lumea.

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate sa va treziti cu o invitatie de Revelion care o sa lase muti de uimire, c-a aparut cineva care nu v-a uitat si vrea sa fiti impreuna pentru ca va iubeste.
Horoscop 2016 TAUR – E posibil sa luati un rest de bani si sa mai cumparati si acele lucruri pe care le taiaserati de pe lista, si-o sa v-apucati de pregatiri, sa fiti cu toate gata, la timp.

Horoscop 2016 GEMENI – Un raspuns pe gustul vostru, din partea acelei persoane care spunea ca nu poate veni de Craciun, dar s-a dat peste cap sa fiti impreuna, in aceasta noapte magica.
Horoscop 2016 RAC – O sa fie multa alergatura pana o sa puneti totul la punct, dar e bucurie mare ca sunteti alaturi de familie si nu numai de craciun, ci si de anul nou.

Horoscop 2016 LEU – Pentru voi poate fi noaptea cea mare in care o sa faceti o declaratie de dragoste, sa lansati o cerere in casatorie, sa faceti ceva inedit.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa fie nevoie de voi pe undeva sa impartasiti daruri, sa tineti un speech, sa le veniti de ajutor unor oameni care au lipsuri mari.

Horoscop 2016 BALANTA – Intrevedere cu cineva in cursul diminetii ca sa rezolvati niste chestiuni importante, si o sa va priasca petrecerea din noaptea asta, daca totul este in buna regula.
Horoscop 2016 SCORPION – Prietenii va roaga sa le promiteti c-o sa va vedeti si in cursul zilei de maine si in preajma anului nou, poate va duceti la munte, la schi atunci.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa cheltuiti, poate, ceva mai multi bani dar lucrurile neprevazute nu pot fi evitate, si costa! pe langa cadourile pe care le mai aveti de luat.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Intuitia o sa va spuna care e cel mai nimerit cadou cu care sa-i cuceriti definitiv, inima fiintei iubite, mai ales in aceasta noapte speciala.

Horoscop 2016 VARSATOR – Luati legatura cu toti care vor fi alaturi de voi in zilele de Craciun, sa fixati programul de vizite, plimbari si alte intalniri festive.
Horoscop 2016 PESTI – Inca mai aveti de umblat ca v-oti fi implicat in pregatirea reuniunilor din aceasta perioada incarcata de sarbatori, petreceri cu familia si excursii cu prietenii.
Horoscop Azi 24 Decembrie 2016