Horoscop  24 August 2019 Aug24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 24 August 2019

Horoscop 24 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii intră la cheltuieli.HOROSCOP 24 AUGUST 2019. O să avem parte de momente plăcute, de cadouri, de declaraţii de dragoste, de jurăminte de credinţă şi or să ne priască sufleteşte.


HOROSCOP 24 AUGUST 2019 BERBEC – O atmosferă mult mai caldă la voi în familie, poate o duceţi mai bine şi cu sănătatea, sunt semne de bun augur care vă dau alt chef de viaţă.
HOROSCOP 24 AUGUST 2019 TAUR – O să cheltuiţi nişte bani fie ca să faceţi o trataţie la voi acasă, fie la un restaurant, o terasă, ca să-i faceţi o surpriză cuiva apropiat pe care-l iubiţi.


HOROSCOP 24 AUGUST 2019 GEMENI – Poate fi ziua marilor întâlniri şi să vă pice cu tronc cineva care o să facă parte din viaţa voastră şi o să vă şi puteţi căsători până la sfârşitul anului.
HOROSCOP 24 AUGUST 2019 RAC – O să cheltuiţi, se pare, cu mai multă uşurinţă banii şi o să vă relaxaţi împreună cu ai voştri – ajungeţi poate într-o staţiune de agrement care va place în mod deosebit.


HOROSCOP 24 AUGUST 2019 LEU – Aveţi chef de plimbare, de distracţie, şi o să găsiţi o companie pe gustul vostru cu care să vă duceţi într-un parc de agrement care va place în mod deosebit.
HOROSCOP 24 AUGUST 2019 FECIOARĂ – O să vă bucuraţi de suport material şi sufletesc din partea unor oameni care vă apreciază şi vor să vă facă viaţa mai uşoară.


HOROSCOP 24 AUGUST 2019 BALANŢĂ – Sunt nişte răscoliri interioare care vă fac să căutaţi răspunsurile la întrebările referitoare la viitorul vostru în doi şi o să atingeţi starea de echilibru interior.
HOROSCOP 24 AUGUST 2019 SCORPION – O să puteţi face o escapadă turistică, poate e şi ceva de sărbătorit pe-acolo pe unde veţi ajunge şi o să vă priască ieşirea.


HOROSCOP 24 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR – Se pare c-o să vă duceţi la un eveniment monden şi o să vă reactualizaţi lista de prieteni, vă faceţi şi planuri de încă o transă de vacanţă.
HOROSCOP 24 AUGUST 2019 CAPRICORN – V-aşteaptă cineva , pe la mondenităţi şi o să se lege, din mers aşa, o relaţie care vă poate aduce fericirea – trebuie doar s-aveţi încredere c-aşa o să fie.


HOROSCOP 24 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR – O să vă iasa-n cale cineva, pe la mondenităţi şi o să se lege, din mers aşa, o relaţie care vă poate aduce fericirea – trebuie doar s-aveţi încredere c-aşa o să fie.
HOROSCOP 24 AUGUST 2019 PEŞTI – Se poate s-aveţi o întâlnire de suflet şi să daţi dovadă de sinceritate, să faceţi vreo mărturisire, poate amândoi şi să continue la alt nivel relaţia.