Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 23 Septembrie 2022

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia care primește bani pentru a scăpa dintr-o încurcătură.Horoscop 23 septembrie 2022, prezentat de Neti Sandu. O zi cu rezolvări. Lucruri din trecut pe care nu le-am încheiat, reapar ca să fie rezolvate cum se cuvine. Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să ne cerem drepturile.


Horoscop 23 septembrie 2022 – BERBEC – O definitivare după lungi aşteptări şi o să faceţi progrese în sfera afacerilor, vă asociaţi cu nişte oameni care sunt pe lungimea voastră de undă şi vor să colaboraţi în cei mai buni termeni.E cineva care vă duce dorul şi poate faceţi un efort să vă întâlniţi, poate, şi-n alt oraş şi o să vă dumiriţi în privinţa sentimentelor dacă sunt reciproce sau nu.Vouă vi se adaugă un plus la salariu, la pensie, e o recalculare şi vă treziţi cu un supliment financiar, o bursă, o dedicaţie.
Horoscop 23 septembrie 2022 – TAUR – O să revedeţi o persoană care aşteaptă demult un răspuns de la voi şi o să vă scrutaţi starea interioară, trăirile, ca să ştiţi dacă există compatibilitate şi puteţi dezvolta o relaţie.Se poate să luaţi bani din urmă şi să aveţi cu ce să daţi o fugă prin împrejurimi sau poate aveţi chef de musafiri.Poate abia acum se rezolvă nişte probleme legate de casă şi or să fie şi ai voştri mulţumiţi că le-aţi asigurat confortul casnic.


Horoscop 23 septembrie 2022 – GEMENI – Se poate să vă puneţi casa la punct şi să mai luaţi diverse piese de mobilier, ori poate sanitare, ca să completaţi ce lipseşte.O înştiinţare c-aveţi voie să călătoriţi, să vă găsiţi ceva de lucru în străinătate, că vă puteţi deschide un atelier, un cabinet pentru un hobby.Vi se spune cam ce se aşteaptă de la voi şi poate reuşiţi să fiţi la unison cu partenerul de cuplu, să fie armonie.
Horoscop 23 septembrie 2022 – RAC – Apar nişte persoane care vă pot întinde o mână de ajutor şi să vă faceţi drum prin împrejurimi, să treceţi pe la prieteni, rude.Poate plecaţi cu grupul pe undeva în plimbare şi o să vă bucuraţi de o porţie de respiro, că eraţi obosiţi.Se conturează nişte bani şi o să puteţi lua ce v-aţi propus pentru casă, poate şi cu ajutorul unor rude apropiate.


Horoscop 23 septembrie 2022 – LEU – O să recuperaţi nişte bani şi să vă luaţi ce trebuie pentru casă, copiilor poate le mai trebuie diverse pentru şcoală şi poate plecaţi într-o excursie pe undeva.O să vă bucuraţi de o veste de la rudele care au lipsit în ultima vreme din peisaj şi poate urmează o nuntă sau un botez.E momentul să întâlniţi pe cineva care să vă facă fericiţi şi să fie o relaţie pe viaţă, s-aveţi copii, că asta e menirea leului, e casa astrologică a copiilor.
Horoscop 23 septembrie 2022 – FECIOARĂ – Se pune şi ultima semnătură pe un contract şi o să aveţi de lucru, nu glumă, dar vor fi şi bani, că e o treabă serioasă, sunt oameni de cuvânt.Poate aflaţi de ce n-aţi primit, încă, banii care vi se cuveneau şi o să vi-i puteţi cere.


Horoscop 23 septembrie 2022 – BALANŢA – Apar noutăţi care să vă ţină în priză şi să vă stimuleze să faceţi demersurile necesare să avansaţi în carieră, că aţi cam bătut pasul pe loc.Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi poate faceţi pasul cel mare spre căsătorie anul acesta, anul viitor, vedeţi voi.Confirmări care să vă dea o libertate de mişcare, să faceţi progrese atât în afaceri, cât şi în viaţa personală.
Horoscop 23 septembrie 2022 – SCORPION – Vi se face o propunere de afaceri şi o să vă gândiţi, până luni, dacă acceptaţi sau vă vedeţi în continuare de treburile voastre, că și așa aveţi destule pe cap.Poate prindeţi şi o porţie de relax ca să vă refaceţi după efortul din ultima vreme, altminteri pot apărea probleme de sănătate.Apare un angajator care ţine morţiş să lucraţi pentru el, că sunteţi talentaţi şi vă preferă.


Horoscop 23 septembrie 2022 – SĂGETĂTOR – E bine să vă gândiţi la o ieşire în doi, poate plecaţi şi din localitate să vă rezolvaţi nişte probleme care ţin de relaţia de cuplu.Relaţia cu şefii poate deveni tensionată şi cel mai bine ar fi să nu le daţi ocazia să vă facă reproşuri, să se deterioreze atmosfera de la slujbă.O să vă străduiţi să le faceţi pe plac şefilor care operează nişte schimbări la serviciu şi sunt veşnic nemulţumiţi.
Horoscop 23 septembrie 2022 – CAPRICORN – Vi se fac promisiuni de mai bine în sfera afacerilor şi munca voastră o să fie răsplătită în timp, nu de pe-o zi pe alta, că pare să fie un proces de durată.Poate ieşiţi la cafea cu cineva care vrea să facă parte din viaţa voastră şi o să vă evaluaţi sentimentele, să ştiţi cam la ce să vă aşteptaţi.Se poate să primiţi o recompensă, poate fi o sumă de bani din urmă, şi o să vă refaceţi financiar.


Horoscop 23 septembrie 2022 – VĂRSĂTOR – Apar nişte bani care vă pot scăpa dintr-o încurcătură şi o să vă mişcaţi cu lejeritate. Poate plecaţi de azi pe undeva, c-aveţi nevoie de aer, de spaţiu şi de o companie agreabilă.Se poate să primiţi un accept să lucraţi altundeva, poate în străinătate sau în ţară, şi-o să căpătaţi experienţă.Relaţia cu partenerul are nevoie de nişte clarificări şi fiecare trebuie să dea dovadă de sinceritate ca să rămâneţi împreună.
Horoscop 23 septembrie 2022 – PEŞTI – Poate vă aşezaţi la masa negocierilor ca să fixaţi detaliile unui contract, că aţi tot amânat decizia finală şi nu mai merge. Trebuie să ziceţi „Da” sau „Ba”.E cineva care vă iubeşte şi își doreşte să-i împărtăşiţi sentimentele şi, dacă nu sunteţi căsătoriţi, chiar asta o să faceţi.Se anunţă câştiguri, poate pentru c-o să vă extindeţi afacerile şi o să lucraţi la foc continuu, c-o să fie de lucru, nu glumă.