Horoscop 23 Septembrie 2021 Sep23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 23 Septembrie 2021

Horoscop 23 septembrie 2021, cu Neti Sandu. Berbecii vor descoperi dacă există compatibilitate după o întâlnire.Horoscop 23 septembrie 2021, cu Neti Sandu. O să ne putem bucura şi de lucrurile mărunte şi de cele frumoase, în mod special, c-o să fim înconjuraţi de frumos!Vibraţia zilei este 5 şi e în noi un spirit de aventura care-o să iasă la suprafaţă.


HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 BERBEC – O s-aveţi prilejul să aflaţi dacă există compatibilitate cu persoana care vă face declaraţii de dragoste, dar asta după ce ieşiţi la cafea.
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 TAUR – Există şi la voi o atracţie, un magnetism care să ducă la o relaţie de cuplu, dacă n-aveţi companion de vioară, şi o să fie o stare de graţie dacă vă hrăniţi cu endorfine.


HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 GEMENI – Poate reluaţi o preocupare care-o să vă scape de stres şi e posibil să v-aducă şi bani, dacă se cere produsul respectiv – c-aveţi şanse de câştiguri, să ştiţi.
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 RAC – Poate vă gândiţi să vă cumpăraţi o casă, ori s-o zugrăviţi, să mai reparaţi câte ceva la actuala şi să vă simţiţi, în sfârşit mult mai confortabil, acasă.


HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 LEU – Munca în echipă o să vă aducă nişte câştiguri şi poate prelungiţi un contract. Vă pregătiţi de o altă etapă profesională şi care promite succes.
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 FECIOARĂ – Se poate să luaţi mai mulţi bani, poate pentru că vi se măreşte salariul, sau vin nişte sume din colaborări şi o să strângeţi, acolo, un capital, cât de cât.


HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 BALANŢĂ – Apar noutăţi care să vă şi bucure, dar care să vă şi scoată din zona de confort, şi să vă ţină în priză până când o să le daţi de capăt tuturor problemelor.
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 SCORPION – La voi se luminează sfera sentimentală şi o să întâlniţi pe cineva dacă sunteţi singuri şi chiar vă doriţi să fiţi într-o relatgie, că de singurătate v-oţi fi săturat.


HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 SĂGETĂTOR – Vă bucuraţi de o revedere cu grupul de prieteni şi poate puneţi la cale un eveniment de week-end dacă se-ntrunesc toate condiţiile.
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 CAPRICORN – O să vă fie apreciată munca, poate faceţi vânzare bună şi o să strângeţi nişte bani până la sfârşitul anului că par să vină din mai multe surse.


HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 VĂRSĂTOR – Vă invită cineva într-o plimbare, să vă duceţi în alt oraş, să staţi pe-acolo câteva zile să aflaţi ce se mai întâmplă cu prietenii, cu rudele voastre, staţi la taifas.
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2021 PEŞTI – Or să vină nişte bani şi-o s-aveţi de cheltuială, vă puteţi mişca în zilele libere, să vă duceţi la un spectacol, la film, într-o staţiune de agrement chiar.