Horoscop 23 Octombrie 2021 Oct22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 23 Octombrie 2021

Horoscop 23 octombrie 2021, prezentat de Neti Sandu. Racii au parte de surprize.Horoscop 23 octombrie 2021, prezentat de Neti Sandu. Avem energie, curaj, spirit de aventură și o să ne respectăm dorințele. N-o să facem rabat, vrem un respiro.Vibrația zilei este 8 și facem cumva să ne distrăm și pe bani puțini.


HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2021 BERBEC – Se pare că-i pregătiți cuiva o surpriză, faceți o rezervare la masă, ori la cazare la un hotel, o pensiune peste o noapte, două, să va relaxați. E posibil să faceți cunoștință cu cineva care o să se plieze frumos pe stilul vostru și o să formați un cuplu reușit, o să fiți o echipa, c-aveți și voi nevoie de un companion de viață.
HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2021 TAUR – Poate ieșiți la o cafea cu cineva cu care chiar rezonați sufletește, și gășiți că e persoană potrivită pentru voi. E un anturaj insistent care va scoate pe la sindrofii și n-o să va displacă, mai ieșiți și voi din postura de gazde și va mai distrați și pe-afară, prin oraș.


HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2021 GEMENI – Se poate să va duceți la nuntă unor prieteni, sau o altă ceremonie la care ați vrea să fiți și voi de față. Se poate să aibă loc o întrunire de familie, poate sărbătoriți ceva sau aveți de luat niște decizii și vreți să fie toată lumea de față, să poată vota pro, sau contra.
HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2021 RAC – O să va facă cineva o surpriză și va invită la un spectacol, la un film, la o masă în doi. Poate-aveți un succes de ultimă oră și faceți cinste, îi chemați pe prieteni pe la voi, sau ieșiți la un restaurant, e rost de petrecere cu grupul.


HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2021 LEU – E posibil să faceți o investiție în locuința c-o să nimeriți probabil niște piese de mobilier, ori altceva la un preţ convenabil. Se poate să petreceți o zi, două împreună cu niște prieteni pe care nu i-ați mai văzut de mult și o să va consultați în niște privințe că poate-o să aveți un proiect de timp liber.
HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2021 FECIOARĂ – Se poate să plecați în plimbare la rude, la prieteni care locuiesc nu departe de voi, să nu fie prea obositoare deplasarea. Sunt evenimente festive pe la care o să treceți și voi și o să fie deconectant, după o perioada agasantă și la serviciu și acasă -probabil – și mai respirați și voi.


HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2021 BALANȚĂ – Poate-aveți un sărbătorit în familie și-i strângeți pe toți ai voștri la un grătar, o felie de tort, o cafea. O ieșire cu prietenii v-ar remonta, o să va faceți planuri de petrecut și altfel timpul liber – poate practicați un sport, sau altă îndeletnicire deconectantă și de grup.
HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2021 SCORPION – O să va lăsăți ușor convinși s-o porniți la drum și să va-ntoarceți chiar și diseară dacă n-aveți de gând să innoptati pe-acolo. O ieșire la plimbare în doi vă aduce un plus de prospețime în relație și v-ar pregăti pentru următoarea etapă în care intrați – de viață de familie poate.


HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2021 SĂGETĂTOR – Se poate să-ntâlniți pe cineva în timpul unei excursii și să-ncepeti o relație care să va schimbe cu totul și-o să va placă. Se poate să plecați cu grupul pe undeva și să va bucurați de ajutorul pe care o să-l dați unor persoane care s-or fi izolat, și nu mai aveau susținere morală.
HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2021 CAPRICORN – O să tot întâlniți oameni care vor să petreceți cât mai mult timp împreună, și evenimentele de azi și mâine permit acest lucru. Se conturează o ieșire într-un parc, o rezervație, poate se ține vreun concurs, o fi un concert, sau un meci, și o să fie cu adrenalină, mai ales dacă sunteți protagoniști.


HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2021 VĂRSĂTOR – Cineva de care v-a fost dor va caută și-o să va puteți și vedea – să dați o fugă în orașul în care locuiește, sau poate vine ea, persoană. Invitațiile curg, o s-alegeți o destinație, la cine să va duceți, c-o fi zi aniversară, vi se căsătoresc niște prieteni și o s-alegeți o companie pe măsură.
HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2021 PEȘTI – Se poate să ajungeți la un eveniment monden, poate se-mpart și premii pe acolo și o să fiți în centrul atenției. Se pare c-o să vizitați niște locuri de care va simțiți atrași de o bună bucată de vreme și s-o fi ivit un prilej, ziua cuiva de naștere, sau un succes al cuiva și sărbătoriți acolo.