Horoscop 23 Noiembrie 2021 Nov22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 23 Noiembrie 2021

Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Neti Sandu. Vărsătorii au parte de o zi mare.O zi reușită! Schimbăm vibrația zodiacală, intrăm în Săgetător și o să fim mai curajoși, mai sclipitori, cu un vibe pozitiv.


Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Neti Sandu BERBEC – O să faceți o reevaluare a banilor din cont ca să știți ce vă puteți permite să cumpărați și la ce să renunțați în perioada asta.Se poate să printeti din zbor o colaborare cu cineva din alt oraș și să faceți și niște drumuri până acolo că nu se vă rezolvă totul prin telefon și internet.
Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Neti Sandu TAUR – Poate o să puneți bani de-oparte, în secret, ca să le faceți surprize de sărbători alor voștri, că altfel e un pic mai greu.V-ați putea relansa în lumea afacerilor, aveți tot ce vă trebuie pentru asta și vor fi și oameni pe care vă puteți baza și să vă adjudecați succesul.


Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Neti Sandu GEMENI – E cineva important, un șef, o autoritate care vrea să vă dea de lucru și daca vă puteți găsi câteva ore, în particular, o să fie perfect.Se poate să aveți mult de lucru, dar și banii să vină din mai multe direcții, pot fi sume mai mici, dar puse cap la cap să însemne ceva.
Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Neti Sandu RAC – Poate le pregătiți niște surprize copiilor, aveți poate o petrecere la sfârșit de săptămână și sunt o groază de lucruri de făcut.E o bună comunicare cu oamenii cu care lucrați, și cu prietenii la fel, anturajul feminin e dispus să vă întindă o mână de ajutor, moral, material.


Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Neti Sandu LEU – E posibil să întâlniți pe cineva, chiar și la serviciu, dacă vă duceți, și nu lucrați de acasă și să aveți o viață în doi armonioasă.Creați mai mulți spatiu de lucru, de studiu, să fie loc pentru toată familia.
Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Neti Sandu FECIOARĂ – Aveți de lămurit câteva aspecte care țin de școală, de examene, poate situația copiilor e problematica și trebuie făcut ceva.Voi o să întâlniți o solidaritate de grup și o să iasă un produs de calitate, că o să puna toată lumea umărul și o să mergeți mai departe în aceeași formulă.


Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Neti Sandu BALANȚĂ O să reglați, cumva, situația bancară că poate ați luat niște bani în avans și acum îi dați înapoi ca să nu aveți datorii.Or să vă intre, probabil, niște bani, paote fi chair un supliment salarial și să faceți diverse cumpărături că v-ați făcut o listă din care o să toți bifați.
Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Neti Sandu SCORPION – Poate scoateți din banii de la ciorap să vă luați altă mașină, că ați descoperit niște defecte la cea pe care o aveți, sau pur și simplu s-a învechit.E animație la voi, debordați de energie și vă reușesc inițiativele că puteți accesa, adânc, resursele interioare și flerul vă indică și el niște direcții.


Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR – E bine să vă îngrijiti și de sănătate, printre altele și să vă duceți la medic, măcar să vă spună că sunteți sănătoși tun.O să vă puteți implica în diverse proiecte care să vă repună în valoare, dacă imaginea voastră publică a mai “pălit” și o să selectați ce vi se potrivește în perioada asta.
Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Neti Sandu CAPRICORN – Or să vă treacă pe la urechi o ofertă de lucru, vreun proiect de colaborare și dacă vă ajută timpul liber, o să vă dați acceptul.Un plus de imagine nu v-ar strica, poate vă schimbați look-ul, mai luați ceva nou în garderoba, vă mai duceți și la o sală de sport să dați o altă linie siluetei.


Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR – Sunteți în “cărți” pentru o promovare și o să puteți avansa și fără concurs automat, pe baza meritelor.Vin de undeva niște bani cu care veți acoperi niște “goluri” și o să vă calculați bugetul pentru sărbători, să vă ajungă în primul rând pentru cadouri și pentru mâncare.
Horoscop 23 noiembrie 2021, cu Neti Sandu PEȘTI – Se poate să ieșiți la rampă cu ceva nou, măcar pentru un autopromo și lansarea propriu-zisă o să fie din ianuarie.Poate ați dat de o cazare ieftină pe undeva, ca să vă duceți fie într-un weekend, fie de sărbători, cu ai voștri, pentru câteva zile, să uitați de stres.