Horoscop 23 Martie 2017 Mar23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 23 Martie 2017

Horoscop 23 martie 2017. Berbecii descopera o noua sursa de venit, Taurii primesc vesti bune de la locul de munca.Horoscop, prezentat de Neti Sandu. O sa ne straduim sa depasim orice bariere ca sa obtinem un serviciu mai bun, un salariu mai bun, sa le asiguram alor nostri ce au nevoie si sa ne atingem si scopurile personale.Vibratia zilei este 5 si n-o sa ne lipseasca deloc curajul de a atrage lucrurile de care-avem nevoie.

BERBEC – E posibil sa descoperiti o noua sursa de venit, poate dati de o colaborare care v-ar aduce alti bani in cont. Or sa va reuseasca pasientele, va bucurati si de suport din partea unor oameni care tin la voi si au si cu ce sa v-ajute si o sa faceti progrese pe mai multe planuri.
TAUR – Vi se pregateste ceva bun la serviciu si o sa va asigurati un venit financiar mai consistent c-asa o s-aveti un nivel de trai mai bun. Va faceti curaj sa-ncepeti lucruri noi ca sa va folositi resursele interioare care-asteapta de mult sa fie valorificate, sa puteti exploata totul la capacitate maxima.

GEMENI – O sa reparati niste relatii de grup, ca sa aveti cu cine sa calatoriti in week-end, in concediu, sa schimbati impresii, sa aveti preocupari comune. Poate vin bani din particular, o fi un rest pe care trebuia sa-l luati acum vreo luna si ceva si o sa va mai redresati din punct de vedere financiar.
RAC – Va pot intra niste bani in cont si o sa mai scapati de datorii, o sa va reganditi bugetul de sarbatori. O sa dedicati o parte din timpul liber prietenilor, plecati cu grupul pe undeva, faceti sport, reluati niste indeletniciri care v-ar destinde si ati mai uita de greutati.

LEU – O intalnire care va poate schimba parerea despre o persoana pe care o doriti in viata voastra – poate decideti sa ramaneti impreuna. Se poate sa prelungiti o colaborare cu conditia sa nu iesiti in pierdere, sa fie cu folos si sa va asigure o ascensiune in cariera, sa v-alegeti si cu un plus de experienta in domeniu.
FECIOARA – Ar putea urma o perioada banoasa si sa strangeti un capital pentru concediu sau vreti sa dati avansul pentru o casa. Sunteti pe punctul de a face o schimbare in viata personala si o sa analizati in perspectiva situatia ca sa stiti daca va simtiti pregatiti sa faceti pasul spre casatorie sau nu.

BALANTA – O s-apara cineva care sa va puna in valoare noi aspecte ale personalitatii voastre si sa ajungeti la alt nivel profesional. Se poate sa va implicati intr-o activitate extraprofesionala care sa va puna in valoare noi aspecte ale personalitatii voastre si sa ajungeti la alt nivel profesional.
SCORPION – E bine sa va luati toate masurile de precautie sa nu intrati in vizorul sefilor ca nu va achitati de obligatii – fiti pe receptie. O sansa de bani de la serviciu si poate recuperati o suma mai veche cu care o sa acopertiti niste goluri, sa nu ramaneti cu vreo restanta pe undeva, sa fiti cu cheltuielile la zi.

SAGETATOR – Relatia voastra sentimentala capata stabilitate si poate veti ajunge la ofiterul starii civile sa va casatoriti, cat de curand. Pareti ceva mai destinsi in perioada asta, poate iesiti mai des pe la mondenitati, va faceti si alti prieteni, si o sa luati parte la diverse activitati de grup.
CAPRICORN – E cineva interesat de voi si o sa va faceti si voi cunoscute intentiile , c-o sa vreti sa stiti mai multe despre celalalt sau sunteti deja intr-o relatie. Se pare c-aveti un program incarcat, o sa rezolvati o sumedenie de lucruri si o sa va neteziti drumul spre succes, o sa urmeze o perioada de salt in cariera.

VARSATOR – Se poate sa cheltuiti niste bani si pentru investigatii medicale, sa nu lasati sanatatea pe planul doi tocmai acum, inainte de sarbatori. Poate-o sa va petreceti timpul liber cu familia, alegeti o preocupare deconectanta, practicati un sport sau altceva care sa va prinda bine tuturor.
PESTI – Va pregatiti de un drum, poate plecati chiar si in strainatate sa rezolvati o problema de serviciu, sa negociati un proiect. Se poate sa primiti un aviz favorabil, sa puteti incepe un proiect nou, o activitate care sa va reprezinte, cu care sa mergeti mai departe, sa va faceti cunoscuta valoarea.


Horoscop Azi 23 Martie 2016