Horoscop 23 Iulie 2022 Jul22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 23 Iulie 2022

Horoscop 23 iulie 2022 cu Neti Sandu. O zodie va câștiga un plus de faimă și mai mulți bani.Horoscop 23 iulie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să ne simțim bine și acasă, și într-o stațiune de agrement, și în vizita pe la prieteni, oriunde am fi, starea de bine o să ne însoțească. Vibrația zilei este 5 și o să avem curaj să facem lucruri de care temeam.


Horoscop 23 iulie 2022 – BERBEC – O să vă întoarceți buzunarul pe dos ca să vedeți dacă vă ajung banii pentru o escapadă turistică pe litoral sau e mai bine să rămâneți pe lângă casă și ieșiți la o terasă cu prietenii.Se poate să vi se propună un business, așa, mai în glumă, mai în serios și să constatați că agreați ideea.O să cheltuiți niște bani în plus ca să le împliniți dorințele alor voștri și o să le faceți cât mai multe surprize.
Horoscop 23 iulie 2022 – TAUR – O vizită neanunțată, dar care va face toți banii! Vine cineva care poate deveni omul care să vă completeze cel mai frumos și să reușiți să rămâneți împreună.E posibil să primiti ceva în dar și să fie și pe gustul vostru, semn că e cineva care vă iubește, vă apreciază.E cineva căruia i-a fost tare dor de voi și vine, vă scoate la plimbare și vă face și promisiuni de care se va tine!


Horoscop 23 iulie 2022 – GEMENI – Vi se propune o ieșire într-un parc de distracții, spre bucuria copiilor, și nu veți spune nu, pentru că le-ați promid și ei chiar merită să-i răsfățați un pic.O să aveți chef de cât mai multe plimbări, vizite, activități deconectante și o să vă eliberați de tensiunile negative.O să dați zor să vă achitați de toate obligațiile casei înainte de a porni spre o destinație de vacanță în doi.
Horoscop 23 iulie 2022 – RAC – O reușită, vi se recunosc niște merite, o să primiți aplauze la scena deschisă pentru ce ați muncit până acum și părea că nimeni nu are ochi pentru voi.O să vă acordați un plus de atenție, vă mai luați lucruri noi în garderoba vă duceți la tuns, la masaj, la sala de sport.Aveți pe dinăuntru o stare de sărbătoare și o să ajungeți și pe la petreceri la care prietenii și rudele vă tot cheamă.


Horoscop 23 iulie 2022 – LEU – Vă puteți duce la munte, la mare, la distracție, ca să mai uitați de stres și alte frustrări, să luați o porție generoasă de bună dispozitie, pentru a putea funcționa la capacitate maximă.Poate vă înscrieți la un concurs, o fi un meci, ori poate un spectacol, un concert și o să vă încărcați frumos, sufletește.O energie debordantă și lucrurile bune vin spre voi. O să câștigați un plus de faima și mai mulți bani.
Horoscop 23 iulie 2022 – FECIOARA – O să plecați cu ce o să vă fie la îndemână tren, automobil, microbuz spre rudele sau prietenii care vă așteaptă la o serbare, fie ea nuntă sau zi de naștere.E posibil să vă dați întâlnire cu cineva care vine de departe și să aflați noutăți care să vă dea idei de afaceri.Se pare că o să aveți acea disponibilitate sufletească să le fiți alături unor oameni și o să aveți parte de surprize plăcute.


Horoscop 23 iulie 2022 – BALANȚĂ – Comunicarea cu șefii, cu colegii, cu anturajul ar putea fi mai bună, la asta e de lucrat și poate vă mai întâlniți și în timpul liber, la un branch.O să cheltuiți niste bani că să le oferiți alor voștri câteva ore de relaxare pe afară pe undeva, dar se poate să rămâneți și mâine.O să vă deplasați, cu ușurință, dacă vă invită cineva drag la o întălnire deși erați în cealaltă parte a orașului.
Horoscop 23 iulie 2022 – SCORPION – E cineva care vrea să vă întâlniți și să încercați o acomodare în vederea unei relații și să profitați de faptul că vă aflați pe un teren neutru.O să vă aflați față în față cu acel cineva care speră să aveți o relație serioasa, dar are și să vă reproșeze niște aspecte.Apare cineva care o să vă îndrăgească pe loc și o să vă lasați vrăjiți de farmecul acestei persoane.


Horoscop 23 iulie 2022 – SĂGETĂTOR – Vă caută multă lume și în măsura timpului disponibil o să treceți pe la fiecare sau vă dați întâlnire cu grupul la o terasă, ori la malul marii ori pe vârful muntelui.Vine cineva după o lungă absență și aveți ocazia să luați măsura sentimentelor să vedeți ce simțiți cu adevărat.O să vă întrețineți frumos cu niște prieteni care vin de la drum și poate puneți la cale o vacanță împreună cât de curând.
Horoscop 23 iulie 2022 – CAPRICORN – În continuare planează o undă de gelozie deasupra relației voastre și poate faceți ceva să vă consolidați încrederea în partenerul de cuplu. Și reciproca e valabilă.O puteți porni la drum și să vă bucurați de peisaje, de oameni pe care-i știți sau pe care acum o să-i cunoașteți și va fi revigorant.O să fiți înconjurați cu căldură și cu atenție din partea celor care contează pentru voi și o să dați și voi dovezi de generozitate.


Horoscop 23 iulie 2022 – VĂRSĂTOR – Sunt aspecte importante de luat în discuție la o cafea, poate luați prânzul împreună cu niste posibili parteneri de afaceri și puneți pe hârtie ce-și dorește fiecare.O să vă duceți la un eveniment festiv, dacă nu cumva or să fie programate două în aceeași zi, dar o să le bifați pe amândouă.Vi se propune o contribuție cu idei, cu strategii ca să puneți în funcțiune un proiect, poate organizați un eveniment
Horoscop 23 iulie 2022 – PEȘTI – E posibil să întâlniți pe cineva care vi s-ar potrivi ca fel de-a fi, dar e de sperat să aibă lămurite toate problemele cu fostul, fosta cu care-a fost în relație.Poate vă dați întâlnire cu grupul de prieteni să puneți la cale o excursie de toată frumusețea.O reușită în planul comunicării. Vă strângeți toți prietenii care aveți același chef de petrecere, de practicat un sport și o să vă sincronizați perfect.