Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 23 Iulie 2021

Horoscop 23 iulie, cu Neti Sandu. Berbecii vor câștiga mai mulți bani.O să actualizați niște acte și o să vă puneți niște lucruri în ordine, atât la serviciu, cât și în viață personală, poate începeți și niște cursuri, posibil din toamnă. Noutăți azi.Suntem mai încrezători, mai stăpâni pe noi și o să dam drumul proiectelor noi și de serviciu și de viață personală.Vibrația zilei este 22, număr maestru și se poat multiplica lucrurile bune.


Horoscop 23 iulie, cu Neti Sandu BERBEC – Se poate să fie o atmosferă degajată la serviciu, o să lucrați de plăcere și se poate să câștigați și mai mulți bani până la sfârșitul anului și poate și în prelungiri.
Horoscop 23 iulie, cu Neti Sandu TAUR – O să vă găsiți ceva de lucru, posibil în particular și o să luați bani, că o fi ceva care se cere în momentul de față și să fie o cerință a pieței.


Horoscop 23 iulie, cu Neti Sandu GEMENI – Vă încântă o colaborare în particular și să luați bani, să aveți și în perspectiva de lucru, cu aceiași oameni sau cu alții, munca e aceeași.
Horoscop 23 iulie, cu Neti Sandu RAC – O să actualizați niște acte și o să vă puneți niște lucruri în ordine, atât la serviciu, cât și în viață personală. Poate începeți și nbiste cursuri, posibil din toamnă.


Horoscop 22 iulie, cu Neti Sandu LEU – O energie debordantă și aveți chef și de treabă și de distracție, de făcut mișcare, sporturi extreme și multe alte lucruri pentru care ai nevoie de curaj.
Horoscop 22 iulie, cu Neti Sandu FECIOARĂ – O să cheltuiți niște bani ca să vă înnoiți , nu numai azi, ci în perioada asta, ca să mai luați câte ceva nou și frumos și pentru interiorul locuinței.


Horoscop 23 iulie, cu Neti Sandu BALANȚĂ – Sunt activități cu care v-ați putea umple timpul liber, chiar dacă nu sunteți în vacanță și să vă puneți în valoare niște calități care vor fi apreciate de un public.
Horoscop 23 iulie, cu Neti Sandu SCORPION – O să mai lăsați treburile măcar o săptămână, două, ca să dați o fugă la mare sau poate la munte, că aveți nevoie de odihnă, aer curat și de apa mării.


Horoscop 23 iulie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR – Poate recuperați niște bani, și o să acoperiți golurile din buget, ca să nu trebuiască să vă împrumutati, mai ales că cel mai greu e după concediu, cu banii.
Horoscop 23 iulie, cu Neti Sandu CAPRICORN – Se poate să primiti o invitație la cineva din alt oraș și să aveți disponibilitate, timp și bani ca să vă duceți când or să poată și ai voștri, familia.


Horoscop 23 iulie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR – Astăzi, succesul e cuvântul cheie. Șefii vă apreciază tot mai mult la locul de muncă, iar comunicarea cu colegii este din ce în ce mai bună. E posibil să ieșiți cu câțiva dintre ei în oraș.
Horoscop 23 iulie, cu Neti Sandu PEȘTI n- O să comunicați mult mai bine cu anturajul, colegele, prietenele, vă vor ajuta cu ce aveți nevoie și o să vă puteți întâlni după o lunga perioada de pauză.