Horoscop 23 Ianuarie 2024 Jan23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 23 Ianuarie 2024

Horoscop 23 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Semnale privind probleme de sănătate pentru o zodie.Horoscop 23 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să descoperim sensul ascuns al unor lucruri care ne-au tot dat bătăi de cap și acum, în sfârșit, se face lumină. Înțelegem ce se întamplă.Vibrația zilei este 5 și aventura… cunoașterii continuă pentru fiecare dintre noi.


Horoscop 23 ianuarie 2024 – BERBEC – Se poate să fiți puși într-o postură mai specială și să se vorbească – de bine – despre voi că sunt lucruri de calitate care ies din mâinile voastre.E posibil să primiți niște recompense, bani, cadouri, invitații de onoare pe la sindrofii și o să vă încânte.
Horoscop 23 ianuarie 2024 – TAUR – Poate primiți o invitație în străinătate să plecați fie la studii, fie să lucrați ceva și se arată beneficii, o să vă faceți drum acolo.Se poate să-i faceți o vizită cuiva care locuiește departe și fie vă luați câteva zile de concediu, fie vă duceți în weekend.


Horoscop 23 ianuarie 2024 – GEMENI – Vin de undeva niște bani și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade că par să fie în exces, dar dacă se depășește bugetul o să apelați la economii.Poate vi se confirmă creditul pe care l-ați cerut unei bănci și o să vă puteți lua casă, mașină, sau bilete de vacanță.
Horoscop 23 ianuarie 2024 – RAC – E cineva care vă poartă de grijă și o să vă abandonati în brațele acestei persoane care vă poate scuti de niște eforturi ca să apucați să vă odihniți.O să aterizeze de undeva niște bani și o să vă permiteți niște cheltuieli suplimentare de pe lista de cadouri.


Horoscop 23 ianuarie 2024 – LEU – O să reluati, probabil, niște negocieri ca să stabiliți regulile de muncă, să fie echitabil efortul și să vă declarați mulțumiți și de latura financiară.O să mai faceți niște cumpărături pentru casă și contul se subțiază, dar, n-aveți cum altfel, dacă vreți confort ultra-lux.
Horoscop 23 ianuarie 2024 – FECIOARĂ – Relația cu partenerul de cuplu promite să fie și mai stabilă și o să vă gândiți și la căsătorie dacă nu aveți legalizată relația.Poate vă dați acordul pentru un nou proiect și o să vă asigurați baza financiară, ca să dormiți liniștiți.


Horoscop 23 ianuarie 2024 – BALANȚA – O persoană misterioasă vă caută și o să încercați să deslușiți ce se întâmplă ca să vă armonizați, c-aveți nevoie de această persoană.Se ivește ocazia să vă mutați altundeva, poate împreună cu ființa iubită, se poate și cu chirie, sau dați avansul pentru prima casă.
Horoscop 23 ianuarie 2024 – SCORPION – O reușită în planul comunicării cu partenerul de cuplu și o să dați uitării toate neînțelegerile că abia acum ați avut niște revelații și îl puteți aprecia și mai mult pe partener.Poate dați de niște piese de mobilier, sau aparatură de uz casnic pe care le puteți lua la un preț rezonabil.


Horoscop 23 ianuarie 2024 – SĂGETĂTOR – Vin bani, pot fi de anul trecut, bani împrumutați cuiva, sau o tranșă de bani care nu v-a fost plătită la timp.Poate semnați un contract care v-ar asigura confortul financiar și v-ați pune și amprenta calităților acolo.
Horoscop 23 ianuarie 2024 – CAPRICORN – O să fiți solicitați din mai multe direcții și n-o să lăsați lucrurile esențiale să vă scape ca să nu vă puteți reproșa nimic.Se vine cu oferte de lucru, dar aveți și voi un proiect personal care se poate lansa în orice moment.


Horoscop 23 ianuarie 2024 – VĂRSĂTOR – Păreți deschiși unor schimbări și o să vă dați peste cap să faceți lucruri care vă reprezintă și care să vă aducă satisfacții sufletești, dar și financiare.O să vă întâlniți cu niște parteneri de afaceri să vedeți dacă vă încumetați la o colaborare, sau nu merită osteneala.
Horoscop 23 ianuarie 2024 – PEȘTI – O să faceți o triere a prietenilor și o să ieșiți cu cei care au dat dovadă de fidelitate și o să vă petreceți timpul liber cu prietenii – și poate vedeți unde plecați în weekend.E bine să țineți cont de atenționările din sfera sănătății și, dacă e ceva, să luați măsuri, să vă îngrijiți, să vă duceți la medic.