Horoscop 23 Februarie 2024 Feb22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 23 Februarie 2024

Horoscop 23 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate găsi ceva de lucru în paralel cu serviciul.Horoscop 23 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Suntem gata pregatiti pentru schimbare, avem tot ce ne trebuie pe dinauntru, accesam si curajul si o sa ne-mplinim un vis, niste obiective.Vibrația zilei este 5 tot despre curaj este vorba, să îndrăznim să facem acele lucxruri pe care ni le dorim.


Horoscop 23 februarie 2024 – BERBEC – O să plecați cu grupul pe undeva și o să vă placă să aveți preocupări comune, să practicați un sport, să ieșiți la socializare în perioada asta.Se insistă să semnați un contract, dar vă faceți voi niște calcule să vedeți dacă vă dați acceptul sau nu.
Horoscop 23 februarie 2024 – TAUR – E momentul să puneți toate resursele interioare la bătaie ca să construiți ceva de calitate, să fructificați, practic, ce ați început anul trecut.Se poate să faceți niște achiziții pentru casă și să vă creați un confort sporit, poate și pentru că o să găzduiți, în curând, niște evenimente.


Horoscop 23 februarie 2024 – GEMENI – Poate plecați de azi pe undeva ca să mai schimbați aerul, peisajul, să vă revigorați că ați tot avut treabă și nu v-a rămas timp și pentru voi.Se poate să vă găsiți ceva de lucru în paralel cu serviciul și să faceți rost de bani pentru excursii, că aveți nevoie de spațiu, de mișcare.
Horoscop 23 februarie 2024 – RAC – Vin ceva bani și poate o să faceți tratatie pentru ai voștri că sărbătoriți ceva și îi chemați și pe prieteni diseară sau mâine.Vă așteaptă cu răspunsul luni, un angajator, ca să știe dacă vă apucați de treabă, sau trebuie să găsească pe altcineva.


Horoscop 23 februarie 2024 – LEU – O să vă invite cineva într-o escapadă turistică, așa, din scurt și dacă n-aveți alt program vă duceți, mai vedeți și alte locuri și vă întâlniți cu vechi cunoștințe.Se poate să luați niște bani sau și un cadou, și în felul acesta vi se mulțumește pentru ce ați oferit celor din jur. Vi se întoarce gestul.
Horoscop 23 februarie 2024 – FECIOARA – Poate vă faceți curaj să le cereți șefilor niște înlesniri, să vă dea un salariu mărit sau în avans, sau măcar o primă, ca să mai fie acolo, niște bani în plus.Apare cineva care e pe lungimea voastră de undă și o să vă facă curte, că visează să formați un cuplu, dacă n-aveți partener de viață.


Horoscop 23 februarie 2024 – BALANȚA – E posibil să reluati un hobby ca să mai faceți și altceva în timpul liber și poate vă faceți program comun cu partenerul de cuplu, cu copiii.O să fie mai mult de lucru la serviciu și apar și satisfacțiile profesionale, care până acum au cam lipsit. Și vin și bani.
Horoscop 23 februarie 2024 – SCORPION – O să mai investiți niște bani în casă și o să reamenajați interiorul, mai faceți niște reparații și o să faceți casa – bec.Vă dați întâlnire cu niște oameni care vor să vă implicați și voi într-un proiect care o să vă aducă beneficii, că aveți și sponsori ca lumea.


Horoscop 23 februarie 2024 – SĂGETĂTOR – Plecați într-o excursie, poate într-un grup, sau vă întâlniți la destinație cu niște cunoștințe pe care nu le-ați mai văzut de multă vreme.O șansă de a găsi fie cu chirie o locuință, fie o casă mai spațioasă pentru întreg familia.
Horoscop 23 februarie 2024 – CAPRICORN – Poate vă duceți la un interviu ca să lucrați altceva, care o fi mai bine plătit și o să vă asigurați că se vor respecta condițiile contractuale.Poate se reglează o situație care ține de școală, de examene, de taxele pe care le mai aveți de plătit și o să vă puneți lucrurile în ordine.


Horoscop 23 februarie 2024 – VĂRSĂTOR – E o efervescență la voi și or să vă capteze atenția diverse lucruri pe care le puteți pune în practică, sub forma de colaborare sau activități deconectante.Sunt oameni care vor să vă uniți forțele ca să dați drumul unui proiect, poate e o fundație prin contul căreia veți acționa.
Horoscop 23 februarie 2024 – PEȘTI – V-au rămas niște treburi complicate de făcut și o să depuneți ceva efort să vă achitați de toate ca să faceți progrese, să dați drumul proiectelor noi să vă reinventați.Se poate să plecați, chiar și cu treabă pe undeva, e posibil și în străinătate să vă luați un alt vibe de-acolo.