Horoscop  23 Aprilie 2019 Apr23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 23 Aprilie 2019

Horoscop 23 aprilie 2019. Zodia care va trebui să facă o vizită la medic.O zi cu surprize plăcute. Se pot întâmpla acele lucruri la care visam de multă vreme şi viaţa noastră o să capete alt sens, să simţim că trăim din plin şi că mertita să facem orice efort.Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să facem şi să spunem nişte lucruri.


BERBEC – Poate vi se repară şi maşina azi, mâine şi o s-aveţi cu ce să vă deplasaţi că v-oţi fi programat o excursie de 1 mai. Vă parvine o confirmare de la o agenţie turistică referitoare la cazare, transport, costuri şi aşa mai departe, mai sunt şi alte detalii de care e bine să ţineţi cont când plecaţi.
TAUR – Se poate să existe un motiv, un disconfort care să vă trimită la medic şi să aveţi norocul să aflaţi rapid – un remediu. Apar oferte de lucru şi bani pe măsură, şi-or să vă prindă bine s-aveţi de sărbători şi pentru vacanţă, dacă visaţi la ceva mai special, cu multe stele.


GEMENI – Vă sună mai mulţi prieteni care pun la cale o ieşire în zilele libere şi o să fixaţi un traseu, o destinaţie. Poate le cereţi şefilor nişte avantaje, câteva zile libere, o primă, un salariu, două în avans, acum de Paşte, sau mai bine zis că să vă descurcaţi după 1 mai.
RAC – O să vă alăturaţi unui grup să plecaţi de 1 mai la mare, sau într-o zonă turistică să vă destindeţi. Or să va-ntinda o mână de ajutor nişte cunoştinţe, prieteni, rude, care va scăpa de o muncă suplimentară, vă furnizează nişte lucruri la care voi n-aveţi acces.


LEU – Poate că o să-i evitaţi pe cei cu care nu v-aţi înţeles în ultima vreme şi o să rămâneţi alături de prietenii fideli. Poate o să ştiţi şi mai bine dacă v-aţi găsit perechea de suflet, sau e doar o întâlnire ca multe altele – de Paşte, în perioada asta- o să aflaţi ce şi cum.
FECIOARĂ – E posibil să luaţi câte ceva frumos pentru casă şi-or să se bucure ai voştri, poate îmbinaţi utilul cu decorativul. O să primiţi nişte bani şi-o s-aveţi de chletuiala şi să luaţi de mâncare, şi cadouri şi să vă şi plimbaţi, să nu staţi numai în casă.


BALANŢĂ – Se pare că n-ar trebui să vă faceţi griji în privinţa companionului de sărbători c-o s-apară cineva zilele astea. Poate plecaţi cu câteva zile mai devreme de Paşte acolo unde-o să petreceţi sărbătorile să faceţi pregătirile necesare şi să puneţi la punct şi alte detalii – poate faceţi un anunţ special.
SCORPION – Întrevedere cu cineva care vrea să reluaţi o activitate, poate într-un alt context şi să vă puneţi în evidenţă nişte calităţi. E posibil să luaţi bani şi să faceţi aprovizionarea en-gros, poate-i mai ajutaţi şi pe părinţi, bunici, să vă simţiţi cu sufletu-mpacat.


SĂGETĂTOR – O să vă contacteze cineva care să vă dea de lucru şi să faceţi echipa, c-aveţi un numitor comun – să avansaţi în carieră. Se animă frumos sfera sentimentală la voi şi o să-ntâlniţi pe cineva care să vă stimuleze endorfinele şi să plutiţi de fericire.
CAPRICORN – Se va produce un declic sufletesc la revederea cuiva care-o să vă transmită acel fior de confirmare că povestea voastră merge mai departe. Poate-aveti un proiect nou la serviciu şi o să vă asiguraţi latura financiară care, de obicei va stresează, şi o s-aveţi de raţe, facturi, şcoli concedii.


VĂRSĂTOR – Poate vă invită cineva într-o staţiune turistică de 1 mai şi vă duceţi dacă n-aveţi deja un program bătut în cuie. Se pare c-or să vă cointereseze nişte prieteni, foşti colaboratori să lucraţi la ceva care vi se potriveşte, v-aduce un plus de relaţii, de prestigiu şi bani.
PEŞTI – O să vă implicaţi într-o activitate de grup care să vă imprime alt tonus, să fiţi în formă de zile mari, să vă reinventaţi. Poate v-apucaţi de nişte cursuri, să vă perfecţionaţi într-un domeniu, să obţineţi o calificare să vă crească salariul să conteze la CV.