Horoscop 22 Septembrie 2021 Sep22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 22 Septembrie 2021

Horoscop 22 septembrie, cu Neti Sandu. Balanțele fac rost de bani în plus.Horoscop 22 septembrie, cu Neti Sandu. Suntem pe recepție că pot s-apară situații care să ne lase interziși, dar nu fără o reacție promptă, totuși.Vibrația zilei este 3 și să spunem lucrurile pe care le-am ținut doar pentru noi.


HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE BERBEC – Par să tot vină niște bani și să vă descurcați cu cheltuielile – comunicarea cu anturajul trebuie perfecționată, că s-a ajuns la un impas – depășiți momentul.
HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE TAUR – O să se reinstaleze armonia în relație, cu condiția să spuneți lucrurilor pe nume, că poate partenerul nu intuiește ce vă deranjează și nici voi nu-i citiți gândurile.


HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE GEMENI – Se poate să aflați o veste bună despre o veste bună despre un copil care se va naște în familia voastră și o să vă pregătiți pentru acest eveniment important și faceți cinste deocamdată.
HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE RAC – O să va puteți pune în valoare niște calități și să vă creați și o reputație, c-o să fie o adevărată ieșire la rampă, cu vizibilitate, normal.


HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE LEU – Va pregătiți de școală, a voastră, a copiilor, poate aveți de achitat și taxe, vreun rest de plată, c-oți fi făcut niște modificări, ați schimbat opțiunile și sunt extracosturi.
HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE FECIOARĂ – Va trebui să luați o decizie referitoare la bani, poate mai acceptați o colaborare ca să vă suplimentati veniturile, să aveți pentru acest sfârșit de an.


HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE BALANŢA – E momentul recuperărilor, să vă cereți banii și drepturile că să nu se treacă, așa, cu vederea și să rămâneți în aer. E bine să fiți insistenți.
HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE SCORPION – S-ar putea să apară niște bani de unde va așteptați cel mai puțin, dar să vi se ceară și niște sume că n-oți fi plătit la timp ceva. Verificați bonuri, chitanțe.


HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR – O ieșire la rampă cu ceva care să fie emblemă personală și să câștigați un public, să primiți o nominalizare, un premiu, chiar și să fie un salt în carieră.
HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE CAPRICORN – Poate faceți niște investiții, mai dați niște obiecte, aparatură la reparat și dacă nu mai poate fi nimic salvat va luați alte lucruri noi, că să fie și funcționale.


HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR – Se poate să vă parvină niște comenzi făcute online și să vă puneți casa la punct c-ați descoperit niște lucruri convenabile, ca preț, și ați profitat de ocazie.
HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE PEŞTI – Aveți un gând de plecare în weekend, e ceva de sărbătorit și poate plecați din localitate la vreo nuntă sau la vreun botez. O lansare de produs artistic.