Horoscop 22 Septembrie 2016 Sep22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 22 Septembrie 2016

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O sa facem progrese, mercur va fi pe post de mesager care sa ne-aduca vesti bune si noi o sa profitam de fiecare ocazie pe care o s-o-ntalnim in drumul nostru. Balantele schimba masina, Scorpionii au probleme de sanatate.Vibratia zilei este 22 numar maestru pentru ca se dubleaza doiul si se pot intampla lucruri deosebite.

Horoscop 2016 BERBEC – Cineva de care va e dor va suna si va invita la plimbare si daca nu sunteti liberi decat in week-end, va vedeti atunci. Poate aflati ceva despre un job care ar fi o adevarata provocare pentru voi si o sa va alegeti si cu bani mai multi, daca acceptati oferta.
Horoscop 2016 TAUR – Poate va faceti timp sa reactualizati niste acte si sa intocmiti facturi, sa justificati niste bani pe care i-ati cheltuit. E posibil sa primiti un bonus, bani in plus din particular, dintr-o colaborare si sa va descurcati cu partea financiara in perioada asta.

Horoscop 2016 GEMENI – Va pot intra ceva bani din activitati colaterale sau cineva o sa va plateasca produsele pe care le-ati vandut. Ati putea intra intr-un parteneriat de afaceri care sa v-asigure un venit constant, sau o fi in completarea serviciului, ca voi sunteti obisnuiti cu 2 joburi.
Horoscop 2016 RAC – Se poate sa obtineti de la notar, de la judecatorie un act care sa va dea posibilitatea sa va miscati, sa faceti progrese in mai multe directii. Va-ntalniti cu niste coechipieri de afaceri sa puneti la punct o strategie, un plan de activitate, fie ea si deconectanta, poate e vorba despre sport sau zona artistica.

Horoscop 2016 LEU – Intrati la cheltuiala pentru ca veti gasi la magazine acele lucruri de care sunteti interesati de ceva timp si-abia acum vi le permiteti. O confirmare de la serviciu, vi se aproba un transfer de pe un post pe altul, o marire de salariu sau pot fi alte facilitati in semn de apreciere si-or sa va convina.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se va lua o decizie care sa va avantajeze si se va schimba ceva in viata voastra profesionala. Relatia sentimentala poate fi rescrisa fila cu fila si sa va asigurati o casnicie trainica, asa cum ati visat dintotdeauna, sa faceti echipa.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate se iveste ocazia sa va schimbati masina, sa dati avansul pentru o casa, oricum, o sa va permiteti tot felul de lucruri importante. O sa porniti – in forta – sa cuceriti noi titluri, sa va remarce lumea, sa va puneti in evidenta toate acele calitati care fac din voi ceea ce sunteti.
Horoscop 2016 SCORPION – O problema de sanatate v-ar putea incurca daca o s-o lasati la voia intamplarii, in loc sa va duceti la un control medical. Poate faceti un bilant, financiar ca sa vedeti de ce bani dispuneti pentru reamenajarile interioare, sa cumparati lucruri noi care sa va ajute sa va simtiti si mai bine acasa.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se vine cu o oferta de lucru si intuitia o sa va spuna daca ati face bine sa intrati intr-o astfel de combinatie sau nu. O sa cunoasteti niste oameni cu care o sa faceti un schimb de idei, poate veti lucra impreuna sau o sa va petreceti timpul liber, c-aveti nevoie de miscare.
Horoscop 2016 CAPRICORN – E posibil sa castigati bani in plus si sa incepeti un proiect care sa v-aduca mari satisfactii profesionale. E momentul sa va reinventati, sa faceti acele lucruri pe care vi le doreati demult si sa lasati situatiile fericite sa vina spre voi, eliminati blocajele.

Horoscop 2016 VARSATOR – Puteti lucra in strainatate sau sa va duceti la studii, sa luati contact cu lumea de peste granita si sa folositi, din plin, experienta. Incep sa vina acei bani de la care va luaserati gandul si sa va cumparati lucrurile pe care le-ati tot amanat pentru ca, tot altele erau prioritare.
Horoscop 2016 PESTI – Va parvine un raspuns favorabil de la niste autoritati care va permit sa dati drumul unor demersuri care va conduc spre succes. Vesti bune de la cineva care vrea sa fiti impreuna, sa va bucurati de viata, sa construiti pas cu pas o relatie care sa fie de viitor, sa va-ntelegeti de minune.
Horoscop Azi 22 Septembrie 2016