Horoscop 22 Octombrie 2023 Oct21

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 22 Octombrie 2023

Horoscop 22 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești bune pe plan sentimental.Horoscop 22 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. O să ne bucurăm de un timp al nostru, în care să ne refacem starea de spirit şi o să le dedicăm şi celorlalţi porţia din timpul nostru preţios.Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să ne asigurăm că le-am acordat atenţia cuvenită tuturor celor dragi.


Horoscop 22 octombrie 2023 – BERBEC – Se pare că dispuneţi de nişte bani de rezervă ca să plecaţi într-o plimbare prin ţară, că poate v-aţi dat întâlnire cu cineva la munte, sau la mare.O să duceţi muncă de lămurire cu cineva care nu e de acord cu părerile voastre, dar îl puteţi convinge, în cele din urmă.
Horoscop 22 octombrie 2023 – TAUR – O să vă implicaţi cu pregătirea unui eveniment care poate avea legătură cu serviciul, dar poate fi şi un eveniment de familie, un botez, sau o aniversare.Oameni cu care v-aţi înţeles pân-acum în termeni buni, or să-şi schimbe – brusc – atitudinea şi v-a trebui să fiţi concilianţi.


Horoscop 22 octombrie 2023 – GEMENI – Se pare că multă lume are nevoie de voi şi o să faceţi tot posibilul să mulţumiţi pe toată lumea că că sunt prieteni şi rude cu care vă armonizaţi.Se poate să daţi o petrecere îi puteţi chema pe ai voştri la restaurant ca să scăpaţi de deranj – să vă servească şi pe voi cineva.
Horoscop 22 octombrie 2023 – RAC – Revine cu cineva după o absentă îndelungată şi rămâne de văzut dacă se mai poate reînnoda firul unei poveşti de dragoste său fiecare pe drumul lui.O invitaţie la un party şi o să revedeţi oameni care să vă facă să-nţelegeţi nişte lucruri pe care le-aţi perceput diferit.


Horoscop 22 octombrie 2023 – LEU – O să daţi de băut, că aţi reuşit la şcoală, v-oţi fi luat un serviciu, faceţi vreun anunţ de logodnă, căsătorie, ceva se-ntâmplă şi nu pare să fie puţin lucru.O să vă daţi întâlnire cu cineva care se lasă greu convinsă persoana respectivă să vă faceţi program, că-şi doreşte tot altceva.
Horoscop 22 octombrie 2023 – FECIOARĂ – Le-oţi fi promis copiilor, nepoţilor că-i duceţi la locul lor preferat de joacă, sau pe vârf de munte, într-un parc de aventură, sau la un hipodrom.Poate daţi o raită prin magazine, chiar şi online ca să vă compuneţi o garderobă de sezon. Schimbaţi şi coafura.


Horoscop 22 octombrie 2023 – BALANŢA – O să vă daţi întâlnire cu prietenii ca să vă sărbătoriţi, sau să fiţi martori de căsătorie unor buni prieteni, rude, sau vă duceţi la un botez.Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi să vă gândiţi la căsătorie, şi poate şi la copii.
Horoscop 22 octombrie 2023 – SCORPION – Poate plecaţi într-o excursie şi vă întoarceţi diseară, la noapte, ca să mai schimbaţi peisajul, să vă oferiţi un confort vizual.O să vă bucuraţi de prezenţa cuva care vă apreciază şi o să petreceţi câteva ore minunate împreună.


Horoscop 22 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – O să faceţi un bilanţ financiar să vedeţi de ce fonduri dispuneți ca să daţi o fugă într-o staţiune de agrement, sau să ieşiţi la restaurant, la un concert pe la mondenități.Vă daţi întâlnire cu cineva care îşi doreşte să faceţi puţină lumină într-o chestiune de natură sentimentală, ca să fiţi fericiţi.
Horoscop 22 octombrie 2023 – CAPRICORN – E animaţie la voi, semn că aţi primit diverse invitaţii pe la evenimentele din oraş şi o să vă organizaţi în aşa fel încât să v-ajungă timpul şi energia pentru toate.Se poate să-i scoateţi pe nişte prieteni la masă, c-aveţi de împărtăşit nişte gânduri, strategii, decizii şi o să vă priască.


Horoscop 22 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – Poate luaţi din nou în discuţie mutatul fie cu chirie, fie într-o proprietate personală şi o să vă consultaţi cu ai voştri, ca să fie toată lumea de acord.Poate aveţi de prezentat un proiect, fie în direct cu un public anume, fie online şi tot în timp real.
Horoscop 22 octombrie 2023 – PEŞTI – Întrevedere cu nişte oameni care contează pentru voi şi o să vă şi deplasaţi spre altă zonă geografică dacă e cazul şi o să fie o reuşită.Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care pe stilul vostru şi să fie o atracţie reciprocă şi, dacă nu aveţi pe nimeni, e bine.