Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 22 Noiembrie 2020

Horoscop 22 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își pot întâlni jumătatea.Horoscop 22 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de o veste bună, de o prezenţă umană, fie ea şi online numai să putem comunica, să nu ne-nstrăinăm unii de alţii.Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să prindem din zbor o idee strălucită.


HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 BERBEC – Păreţi mai hotărâţi să vă întemeiaţi şi voi o familie, dar nici gândul la cariera nu vă dă pace şi o să faceţi cumva să le-mpăcați pe cele două.
HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 TAUR – Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi să petreceţi un timp de calitate împreună până o să vă cunoaşteţi mai bine.


HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 GEMENI – Poate e o sărbătoare în familie, o aniversare, un botez, aşa, doar cu ai casei, să nu vă expuneţi niciunui risc, să fie toată lumea sănătoasă.
HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 RAC – Se pare că e cineva care demult vrea să vă scoată la o întâlnire şi-o să prindă momentul dacă vă nimereşte când sunteţi online, să vă invite pe-afară.


HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 LEU – Poate o să faceţi o trataţie la voi acasă, dacă nu aveţi unde să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, ca să nu treacă neobservat un moment foarte important.
HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ – O să vă faceţi program cu cei tineri din familie, poate plecaţi într-o escursie de o zi, cu copii, nepoţii, în vizită la bunici poate, la rude.


HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 BALANŢĂ – Lucrurile bune vin spre voi şi o să cultivaţi în continuare starea de bine, să adunaţi în jurul vostru oameni care să fie în rezonanţă cu voi.
HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 SCORPION – Aveţi energie, inspiraţie şi o să atrageţi oameni de afaceri care vor să lucreze cu voi, c-aveţi resurse nebănuite, mai ales în momentul de față.HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR – O să vă faceţi program de ieşit un pic la plimbare, chit că să faceţi nişte cumpărături, dacă nu să vizitaţi şi un târg de sezon, să daţi o raită prin parc.
HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN – E cineva care vrea să petreceţi câteva ore împreună, poate vă propune o afacere, o colaborare şi o s-aveţi de câştigat, timp s-aveţi.


HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR – Poate-aveți o idee cu care să ieşiţi la rampă, o postaţi pe vreo reţea de socializare şi aşteptaţi impactul la public – care pare să fie unul pozitiv
HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI – Se poate să vă facă cineva o vizită şi să aflaţi noutăţi care să v-aducă cu un pas mai aprope de o realizare – poate – v-apucaţi de ceva nou care promite succes.