Horoscop 22 Noiembrie 2016 Nov22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 22 Noiembrie 2016

Horoscop 22 noiembrie 2016. Balantele au parte de castiguri financiare, iar Berbecii primesc o oferta de munca.Horoscop 22 noiembrie, prezentat de Neti Sandu. Vibratia zilei este 22, numar maestru si o sa avem o intuitie aparte, o sa ne putem folosi flerul in afaceri.

BERBEC – Se poate sa primiti o oferta de lucru care sa va aduca mai multi bani in casa, pot fi si o serie de mici colaborari care sa va suplimenteze veniturile de-acum incolo.
TAUR – Incep sa vina din diverse directii niste bani si incet, incet sa se umple contul, e o perioada banoasa, poate o tineti asa pana la sfarsitul anului.

GEMENI – La voi se lumineaza frumos sfera parteneriala si o sa va intelegeti de minune cu perechea conjugala, iar daca sunteti in cautarea perechii de suflet trebuie sa apara.
RAC – Puteti lucra la mai multe proiecte in paralel sa va mai ramana bani de buzunar, dupa ce va platiti facturile lunare si ratele, sa mai respirati si voi.

LEU – Se poate sa incheiati un demers birocratic, sa luati toate avizele si sa va puteti construi o casa, ori sa va apucati de lucru, sa o luati de la zero intr-un domeniu.
FECIOARA – Va puteti bucura de sustinere din partea celor din jur, atat la serviciu, cat si acasa si sa va fie mai usor, sa va acordati mai mult timp liber.

BALANTA – Se poate sa va alegeti cu niste bani in plus pentru ca vi se mareste salariul sau ati demarat o afacere profitabila si aveti deja promisiuni financiare serioase.
SCORPION – E posibil sa vi se acorde un credit bancar si sa rezolvati problemele casei, ale familiei, sa bifati tot ce ati notat in lista de prioritati.

SAGETATOR – O sa va fie recompensate eforturile si o sa primiti bani, vreo distinctie, o sa capatati un job, o functie, o postura care sa va puna intr-o alta lumina.
CAPRICORN – Se pare ca o sa va curteze niste oameni care au ganduri mari cu voi, in sfera afaceri si o sa va asortati la treaba, o sa fie ceva de cursa lunga, cu profituri.

VARSATOR – Poate faceti monetarul ca sa stiti cum stati cu cheltuielile pe care le mai aveti de facut, daca o sa va descurcati sau o sa luati un imprumut de la banca.
PESTI – Vesti bune, confirmari de la scoala, sau de la vreun juriu care va aproba o cerere fie de bani, fie ca sa plecati in afara tarii sa munciti sau sa vizitati obiective turistice.
Horoscop Azi 22 Noiembrie 2016