Horoscop 22 Martie 2024 Mar21

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 22 Martie 2024

Horoscop 22 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie e pregătită să facă pasul spre căsătorie.Horoscop 22 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Noutăți astăzi. O să aflăm care au fost cauzele, dedesubturile unei situații, subtextul unei discuții și o să știți la ce să ne așteptăm în continuare.Vibrația zilei este 22, numar maestru și să facem cât mai multe lucruri bune.


Horoscop 22 martie 2024 – BERBEC – Se poate să vă lansați pe o nouă orbită profesională, dar e bine să aveți grijă să fiți în formă maximă ca să duceți la bun sfârșit proiectul respectiv.O să vă bucurați de prezența cuiva tânăr și o să aveți inspirație să puneți la cale un proiect de suflet.
Horoscop 22 martie 2024 – TAUR – E un anturaj care vrea să puneți umărul la un eveniment care va avea loc în curând și o să contribuiți și voi cu ceva ce e mai la îndemână că aveți disponibilitate pentru așa ceva.V-au rămas niște aspecte legate de sănătate de explorat și o să vă prindă bine o vizită la medic pentru un consult.


Horoscop 22 martie 2024 – GEMENI – Vi se deschide o nouă perspectivă în afaceri pe care ar fi bine să o exploatati la maximum că de aici o să vină succesul și vin și bani.Vă bate gândul să vă apucați de altceva, să vă mai luați un extra job ca să vă descurcați mai bine cu banii.
Horoscop 22 martie 2024 – RAC – O să aflați noutăți despre o plecare în vacanță, fie de Paște, fie de vară, o să fie pe placul vostru, că e cineva care vă cunoaște îndeaproape și vrea să vă facă o surpriză.Se poate să aveți de dat un examen și să decurgă totul bine, cu toate că o să aveți emoții, dar vor fi constructive.


Horoscop 22 martie 2024 – LEU – O să dați dovadă de curaj și o să atacați un proiect îndrăzneț care să vă aducă atât glorie, cât și bani.Poate vă pregătiți să faceți pasul cel mare spre căsătorie dacă nu vă mai doriți pe altcineva.
Horoscop 22 martie 2024 – FECIOARA – Întrevedere cu cineva care vrea să vă implicați la treabă și o să vă dați acceptul că aveți nevoie de niște bani în plus.O să vină cineva în vizită și poate aflați un sfat salvator care să vă îndrepte spre direcția potrivită – în viață.


Horoscop 22 martie 2024 – BALANȚA – Sunt câteva acte de parafat și o să vă străduiți să luați toate semnăturile ca să vi se netezească drumul spre succes.E cineva căruia îi pasă de voi și o să vă evaluați și voi șansele și sentimentele să faceți casa bună împreună.
Horoscop 22 martie 2024 – SCORPION – Poate vi se cere să prelungiți un contract să vă continuați munca, dacă sunteți într-adevăr mulțumiți, dacă nu il reziliați și semnați cu altcineva.Poate acum știți ce răspunsuri să-i dați partenerului de cuplu și să urmeze și căsătoria, la o adică.


Horoscop 22 martie 2024 – SĂGETĂTOR – O să mai faceți niște investiții în casă, poate pentru Paște, în mod special, sau pentru că v-ați mutat în casă nouă și trebuie să o mobilați.Se poate să obțineți un plus de avantaje la serviciu și să vreți să rămâneți tot aici, deși unii și alții vă curtează să semnați cu ei.
Horoscop 22 martie 2024 – CAPRICORN – O reușită în formula de grup și poate vă lansați și individual dacă găsiți în voi forța necesară că e conjunctura favorabilă în acest sens.Poate angajați o firmă să repare, să facă și curățenie acasă că vi se anunță musafiri în weekend.


Horoscop 22 martie 2024 – VĂRSĂTOR – O să vă recuperați banii pe care i-ați tot revendicat și o să dați și voi înapoi, la rândul vostru, banii pe care i-ați fi împrumutat că a venit scadența.Se poate să prindeți din zbor o ofertă de locuință și o să vă consultați cu ai voștri să se voteze dacă schimbați casa, ori nu acum.
Horoscop 22 martie 2024 – PEȘTI – O stare de bine și o să dați deoparte grijile, supărarea, neînțelegerile inerente din viața de cuplu și o să vă oferiți o porție de fericire în doi.Poate dați refresh înfățișării și o să vă luați diverse lucruri din registrul vestimentar și schimbați și coafura, frizura.