Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 22 Iunie 2021

Horoscop 22 IUNIE 2021 prezentat de Neti Sandu. Leii primesc o invitaţie care îi emoţionează mult.O zi cu surprize. Primim răspunsuri, dăm drumul proiectelor noi şi o să facem progrese pe mai multe planuri, totul e să fim consecvenţi. Vibraţia zilei este 1 şi e tocmai bun momentul pentru noi începuturi.


HOROSCOP 22 IUNIE 2021 BERBEC – Poate va faceti timp sa practicati un sport, ii luati si pe copii, nepoti si o sa fie si mai antrenant, va duceti si la vreun concert in aer liber. E posibil sa va scoata cineva la o cafea dupa ce v-oti fi cunoscut in retelele de socializare si o sa vedeti daca exista atractie, compatibilitate.
HOROSCOP 22 IUNIE 2021 TAUR – O sa vi se multumeasca in vreun fel pentru un ajutor oferit benevol, cu draga inima si poate primiti un cadou, vreo invitatie in primul rand la un spectacol, un concert. O aparitie surpriza, apare acea persoana care v-a aprins imaginatia si care poate fi partenerul vostru pe viata.


HOROSCOP 22 IUNIE 2021 GEMENI – Se poate sa plecati intr-o drumetie, chiar si maine, sunt niste prieteni cu care urmeaza sa va intalniti la destinatie – poate e o ceremonie. Se anunta note bune la examen, interviuri, si o sa fie succes in plan intelectual.
HOROSCOP 22 IUNIE 2021 RAC – Se poate s-aveti parte de niste intalniri surpriza si sa aflati niste vesti care sa va influenteze deciziile care tin de profesie, de o situatie contractuala. O sa fiti de acord s-o porniti la drum, ca sa stati mai multe zile intr-o statiune de agrement, poate de dragul copiilor.


HOROSCOP 22 IUNIE 2021 LEU – Invitatie la un eveniment care o sa va aduca in centrul atentiei si o sa strangeti niste oameni valorosi in jurul vostru, o sa largiti grupul de prieteni. Poate va invita cineva la o cina in doi sau o excursie in doi si o sa aflati daca sentimentele sunt reciproce.
HOROSCOP 22 IUNIE 2021 FECIOARĂ – O sa puteti da o fuga la niste rude sau prieteni care locuiesc in alta localitate si sa luati in discutie si o chestiune care tine de o casa, un teren, de familie. E ceva de sarbatorit cu grupul de prieteni si va puteti duce si la malul marii, sa fie altceva, intr-un peisaj diferit.


HOROSCOP 22 IUNIE 2021 BALANŢA – Se pare ca o sa va lasati antrenati de un grup de tineri si sa aveti diferite activitati care sa va remonteze, sa capatati o stare de spirit si mai buna. O sa va implicati in pregatirea unui eveniment care va poate avea protagonisti si pe voi si o sa fie emotii constructive.
HOROSCOP 22 IUNIE 2021 SCORPION – E posibil sa revina cineva cu o oferta de colaborare, in speranta ca v-ati hotarat s-o acceptati si daca nu, s-o ia de la capat sa va convinga. E cineva care vrea sa formati un cuplu si care nu vrea nici macar sa va schimbe, va ia asa cum sunteti.
HOROSCOP 22 IUNIE 2021 SĂGETĂTOR – E mai multa lume care vrea sa va vada si o sa va faceti timp zilele-astea sa iesiti la plimbare, la un picnic, sa schimbati impresii. E rost de plimbare, poate va scot prietenii pe undeva si n-o sa ziceti nu.


HOROSCOP 22 IUNIE 2021 CAPRICORN – O sa puteti obtine avize favorabile, sa castigati un proces si sa primiti inapoi ce-i al vostru, sa vi se faca dreptate – in sfarsit. O atmosfera mai calda la slujba, poate lucrati la ceva care va place si-o sa castigati si bani in plus.
HOROSCOP 22 IUNIE 2021 VĂRSĂTOR – Poate aflati, intamplator, ceva despre o casa pusa in vanzare si care-o sa vi se para convenabila ca pret si sa vreti s-o cumparati. O s-aveti un anturaj tanar cu care-o sa calatoriti prin tara zilele – astea si sa va placa compania acestor persoane.
HOROSCOP 22 IUNIE 2021 PEŞTI – O sa redescoperiti o preocupare de timp liber care sa va creeze o stare de spirit deosebita, si sa va ofere inspiratie, sa va imbunatateasca simtitor calitatea muncii. Se poate sa va invite cineva intr-o excursie, fie si de-o zi si sa va duceti pentru c-o sa fie sarmanta persoana.