Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 22 Iulie 2021

Horoscop 22 iulie, cu Neti Sandu. Balanțele au un moment bun de afirmare.Facem și treabă, ne și distrăm, ca să simțim că trăim din plin, să nu treacă viața pe lângă noi.Vibrația zilei este 3 și e undă verde atât la călătorii, cât și la comunicare.


Horoscop 22 iulie BERBEC – O să vă puteți delecta cu activitățile preferate, în care să-i implicați, eventual, și pe ai voștri, în special pe copii, că e vacanță pentru cei mici.
Horoscop 22 iulie TAUR – Se pare c-o să le dați o mână de ajutor rudelor apropiate care au o petrecere cu mai mulți invitați și nu le-ar strica niște mâini în plus, la lucru, la pregătiri.


Horoscop 22 iulie GEMENI – Vă luați o porție de concediu și o să vă duceți într-o zonă aerisită, să puteți face acolo și mișcare, să vă dezmorțiți și fizic și psihic.
Horoscop 22 iulie RAC – O s-aveți spor la treabă, o să luați și bani, se rezolvă o sumedenie de aspecte care v-au ținut pe loc și o să fie un crescendo din toate punctele de vedere.


Horoscop 22 iulie LEU – E o energie pe care-o puteți consuma și la treabă, dar și la distracție, și să vă faceți planuri pentru ce va urma la toamnă – se poate să-ncepeți un proiect nou.
Horoscop 22 iulie FECIOARĂ – Vă puteți uni forțele cu ale celor care au același tel cu al vostru și o să faceți lucruri grozave împreună, și asta nu dintr-o dată, ci treptat, așa.


Horoscop 22 iulie BALANȚĂ – E un moment bun de afirmare, poate vorbiți în public, pe platformele online, dacă nu direct, în fața unor oameni și or să fie, o să vedeți, ecouri poozitive.
Horoscop 22 iulie SCORPION – Vin bani, poate în completarea salariului, și o să vă permiteți câteva zile de odihnă într-o stațiune de agrement că v-o fi ajuns și pe voi oboseala.


Horoscop 22 iulie SĂGETĂTOR – Vești bune, poate vă intră și vouă nite bani în cont și o să vă descurcați frumos cu cheltuielile și prezente și viitoare – c-o să mai scoateți de la rezerve.
Horoscop 22 iulie CAPRICORN – Poate luați o decizie referitoare la banii din cont, să-i scoateți, să-i sporiți, să mai cereți o suplimentare – e ceva care v-ar scoate dintr-o încurcătură financiară.


Horoscop 22 iulie VĂRSĂTOR – O să puteți regla o situație partenerială și să vă mai rămână timp și pentru voi, să nu vă petreceți tot timpul la muncă, chiar și dacă lucrați de-acasă.
Horoscop 22 iulie PEȘTI – Sufletește ar trebui să vă meargă mai bine că vin semnale luminoase din cer și se poate să vă-mpăcați cu cineva pe care nu vreți să-l pierdeți.